Cisco, мережна академія

Основи ІТ використання принтерів



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Високоякісні курси Cisco Чернівці розкажуть про те, як правильно використовувати і налаштовувати принтери. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. З нашою допомогою ви зможете пройти курс з нуля до просунутого користувача всього за кілька тижнів. Почніть займатися прямо зараз!

Основна мета

Краща Академія Cisco в Чернівцях запросила для роботи зі студентами найбільш успішні викладачів, які допоможуть знайти необхідні знання, навіть якщо у вас немає ніякої бази з цього напрямку підготовки. Ми навчаємо з нуля і допомагаємо в максимально короткі терміни стати справжнім фахівцем.

Програма курсу

Просунуте навчання Cisco Чернівці допоможе навчитися за два місяці. Програма розрахована на щоденні заняття не менше ніж по 60 хвилин. При цьому ви зможете переглядати наші лекції в транспорті, щоб ще більше заощадити час. Сама програма підготовки може бути цікава не тільки новачкам, але і працюють системним адміністраторам і комп'ютерним майстрам.

У нас ви зможе отримати самі вичерпні відповіді на наступні питання:

  • які існують функції принтерів;
  • які є типи принтерів;
  • як встановлювати принтер;
  • як налаштовувати офісну техніку;
  • що таке спільне використання;
  • як проводити профілактичне обслуговування;
  • як виявляти і усувати неполадки.

Крім усього іншого ви зможете претендувати на отримання сертифіката міжнародного зразка, якщо освоїте всю запропоновану нами програму. Такий сертифікат стане відмінним доповненням до резюме, незалежно від вашої основної професії, адже навички управління комп'ютером необхідні в сучасному суспільстві абсолютно всім.

Додаткова інформація

Якщо ж вам сподобається вивчення комп'ютерної техніки, то ви можете продовжити навчання, вивчивши курси підвищення кваліфікації Чернівці онлайн. Вони допоможуть отримати якісне багатопрофільне освіту і почати заробляти дійсно велике гроші.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.