Cisco, мережна академія

Основи ІТ про портативних комп'ютерах



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Відвідавши наші курси Cisco Чернігів, ви зможете у всіх подробицях дізнатися про те, що з себе представляє портативний комп'ютер. У нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Також ми розповімо вам про основне функціонал обчислювальних пристроїв і поділимося деякими хитрощами їх використання.

Основна мета

Наша Академія Cisco в Чернігові надає своїм учням відмінну можливість в короткі терміни вивчити основи інформаційної безпеки та стати незалежним користувачем комп'ютера. Вам більше не доведеться просити про допомогу сина маминої подруги, так як ви зможете лагодити свій пристрій самостійно.

Програма курсу

Саме навчання Cisco Чернігів розраховане на вісім тижнів, але не поспішайте сумувати. Адже зараз для отримання такого ж обсягу знань потрібна вивчати інформатику протягом як мінімум двох семестрів у ВНЗ. Ми ж пропонуємо отримати відмінні знання всього за два місяці. При цьому наш інтенсив буде зрозумілий людям різного віку, які не мають профільної освіти.

Ми розповімо вам про наступні цікаві речі:

  • з чого складається портативний комп'ютер;
  • які функції є у ​​монітора;
  • як здійснюється харчування персонального комп'ютера;
  • що таке бездротовий зв'язок;
  • як проводити профілактичне обслуговування;
  • як знаходити і усувати неполадки.

Також ви дізнаєтеся, як можна найбільш практично взаємодіяти з іншого обчислювальною технікою. Наприклад, саме у нас ви дізнаєтесь, які функції приховав від вас виробник вашого смартфона або планшета. Високий рівень комп'ютерної грамотності є одним з найбільш важливих навичок у сучасному суспільстві.

Додаткова інформація

Ми пропонуємо вам пройти курси підвищення кваліфікації Чернігів дистанційно. Ви зможете вчитися вдома або навіть в офісі, просто переглядаючи лекції і виконуючи наші практичні заняття. Робити це можна як з комп'ютера, так і з планшета або смартфона.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.