Cisco, мережна академія

Linux LPI про апаратне забезпечення



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб пройти курси Linux відгуки Київ, не потрібно володіти специфічними знаннями або навичками. Ми раді навчити кожного студента, який хоче отримати професію з нуля або ж підняти свій професійний рівень. У нас кожен знайде для себе щось корисне і цікаве.

Основна мета

Для кожного студента Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві пропонує широкопрофільне навчання в сфері ІТ, яке допоможе побудувати видатну кар'єру. Ми раді вітати в наших рядах як новачків, так і досвідчених айтішників. Наші викладачі гарантують освоєння нової професії і працевлаштування за все через кілька місяців навчання. Це набагато швидше, ніж в профільному коледжі або вищому навчальному закладі.

Програма курсу

Якщо вам цікаво почати вивчати Linux навчання курси Київ, то ми можемо запропонувати кілька різних напрямків: від самих основ до просунутого рівня. Після вивчення матеріалу ви зможете отримати міжнародний сертифікат і влаштуватися на престижну роботу. Ми гарантуємо працевлаштування всім студентам, які старанно вчилися!

Спершу ми допоможемо вам розібратися в темі апаратного забезпечення, яка необхідна всім системним адміністраторам без винятку. Ми розповімо вам:

  • що таке апаратне забезпечення;
  • як вибрати відповідне обладнання;
  • яке обладнання підходить для Linux;
  • як проводити моніторинг апаратного забезпечення;
  • що таке моніторинг ядра.

Крім усього іншого ви зможете вивчити інші необхідні теми, які допоможуть вам успішно пройти співбесіду навіть англійською мовою і почати роботу за фахом. Зараз вже ніхто не хоче витрачати на навчання кілька років, якщо все знання можна отримати дистанційно за кілька місяців. Наші викладачі приділяють час кожному студенту і допомагають на всіх етапах навчання.

Додаткова інформація

Також у нас ви зможете завантажити курс адміністратор Linux Київ і подивитися безкоштовно вступну лекцію. Ми готові поділитися з вами всіма необхідними знаннями і допомогти добитися в житті кар'єрних висот в обраному напрямку.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.