Англійська мова



Про курс

Навчання англійської мови

Результативне навчання англійська мова в школі іноземних мов «Професіонал». 10 років на ринку освітніх послуг. Два заняття в тиждень по 100 хвилин (вранці або ввечері) в малих групах (до 9 чоловік). Кваліфіковані і вимогливі викладачі. Зручне розташування. Ідеальне місце для тих, кому дійсно потрібна мова.

Дитячі групи

Вік 6-14 років. Малі групи (3-5 чоловік). Заняття вранці, вдень або ввечері. Методика Interclass - авторська методика, розроблена М.Цегельской, віце-президентом TESOL Ukraine (асоціація викладачів англійської мови). Впроваджено в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та Первомайську. Особливості методики: схеми з інформацією розбитою за категоріями; часта зміна видів діяльності в силу переважання мимовільної уваги у дітей над довільним; завдання, що розвивають не тільки мову, але й мислення; емоційна складова навчання (ігри, розминки, постійне схвалення); підготовка до Кембриджських екзаменів - Starters (рівень 1-2), Movers (рівні 3-4), Flyers (рівні 5-6), KET (рівень 7), PET (рівень 9). Індивідуальний підхід. Можливість синхронізації занять з дітьми та їх батьками (в складі регулярних груп для дорослих). Зарахування до групи за результатами тесту.

Корпоративні заняття

У будь-яких районах міста на території Замовника і в будь-який час. Малі групи (не більше 9 слухачів). Можлива прив'язка курсу до специфічних вимог Замовника. За результатами короткого вхідного тесту і усної співбесіди, який проводить викладач Школи, визначається стартовий рівень групи. Авторські навчальні матеріали ви купуєте в Школі; використовуються також безкоштовні онлайн ресурси і посібники в електронному вигляді. Одне заняття в тиждень по граматиці і лексиці (100 хвилин) і одне - за усною практиці (100 хвилин). Виконання домашніх завдань обов'язково. Вони детально обговорюються на заняттях. Тестування в поточному режимі і в кінці кожного семестру. Організовано доступ керівництва Замовника до даних по сумлінності (відвідуваність + виконання ДЗ) і успішності. В кінці семестру / року ви можете отримати Certificate of Attendance - сертифікат відвідуваності - або Certificate of Achievement - сертифікат рівня (якщо ви здавали симуляції TOEFL).

Підготовка до іспитів.

Ознайомлення з форматом і практика виконання завдань міжнародних мовних тестів TOEFL, IELTS та національного тесту ЗНО. Малі групи (не більше 9 слухачів). Двогодинне заняття по суботах включає підготовку до виконання завдань за сприйняттям на слух, читання, говоріння і написання творів. Курс пропонується тільки тим, хто відвідує наші групові заняття, що забезпечують необхідну мовну компетенцію. Зарахування до групи за результатами письмового вхідного тесту і усної співбесіди. Орієнтовна тривалість курсу 3-8 місяців.

Підтримуючий курс

Призначений для тих, хто вже досяг рівня Intermediate, не має можливості витрачати багато часу на заняття, але хотів би зберегти отримані мовні навички. Малі групи (3-5 чоловік), гнучка структура курсу, одне заняття на тиждень тривалістю 100 хвилин. Зарахування до групи за результатами стандартного тесту (імітаційний TOEFL) і усної співбесіди. Відмінна можливість для наших колишніх слухачів разом зі старими знайомими знову відчути смак результативною навчання.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.