Cisco, мережна академія

Linux LPI про основи мереж



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви ще не почали вивчати основи мережевих технологій, то немає ніякого шансу, що ви зможете домогтися істотного зростання зарплати на посаді системного адміністратора. Хочете по-справжньому пишатися своєю роботою і отримувати заслужену плату? Тоді почніть вивчати курси Linux онлайн Одеса прямо зараз! Адже у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі була створена спеціально для тих, хто зрозумів, як нераціонально витрачати час на особисте відвідування університету чи іншого навчального закладу, якщо всі актуальні знання давно можна отримати, не виходячи з дому. У сучасному світі особливо актуально вчитися у вільний від інших справ час. І у нас ви зможете отримати освіту, яке котирується по всьому світу!

Програма курсу

Наш новий Linux навчальний курс Одеса призначений для системних адміністраторів, які розуміють цінність мережевих технологій в світі, що стрімко розвивається обчислювальної техніки. Щоб обслуговувати комп'ютери, підключені до локальної або всесвітньої мережі, необхідно розуміти принципи організацій цих самих мереж і вміти вчасно усувати різні неполадки. З новими знаннями ви станете незамінним фахівцем в рідній компанії. Або ж зможете знайти роботу своєї мрії в міжнародній фірмі.

Уже найближчим заняття відповість на наступні актуальні питання:

  • що таке IPv4 адреси;
  • для чого використовуються маски мережі;
  • у чому схожість і відмінності IPv4 і IPv6;
  • як правильно використовувати telnet і ftp;
  • для чого потрібні утиліти ping, traceroute, tracepath.

Якщо вам здається, що цей рівень знань занадто легкий, то ми можемо вам запропонувати поглиблені курси вивчення мережевих технологій і систем на основі ядра Linux. Ви зможете не просто заповнити прогалини в своїх знаннях, а й навчитися чогось дійсно нового і корисного.

Додаткова інформація

А для новачків, які тільки думають про те, щоб встати на шлях вивчення операційних систем, у нас є базовий курс Linux Одеса онлайн. Він допоможе отримати уявлення про те, що з себе представляє затребувана професія системного адміністратора і чим в підсумку доведеться займатися.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.