Cisco, мережна академія

Linux LPI, про посилання



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Навіть якщо ви маєте дуже туманне уявлення про те, що з себе представляє операційна система на базі ядра Linux, наші курси Linux онлайн Дніпро допоможуть вам отримати повне уявлення як роботі системного адміністратора, так і про перспективи, які відкриває перед фахівцем велика область інформаційних технологій. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

При наборі нових учнів Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі керується насамперед бажанням студента отримувати знання в повному обсязі. Ми працюємо за авторською методикою викладання, яка дозволяє не тільки якісно засвоїти надмірно складний матеріал, але і витрачати на навчання не більше півтори години в день. Подібна методика успішно зарекомендувала себе на протязі декількох років, протягом яких ми навчаємо студентів з усього світу.

Програма курсу

Тому якщо ви хочете пройти Linux навчальний курс Дніпро по нашій програмі, вам варто спершу визначитися з особистими цілями і мотивацією. Але і в цьому ми можемо вам допомогти! Наші куратори спеціалізуються на тому, щоб допомагати учням знаходити мотивацію для продовження відвідування занять, а також перевіряють успішність студентів і виявляють і прихований потенціал. Зазвичай під час пошуку нової професії людина ставить перед собою дві цілком конкретні цілі: самореалізація як успішного фахівця і грошову винагороду за кваліфіковану працю. Ми допоможемо вам не тільки отримати необхідні для роботи знання, а й посприяємо вашому працевлаштування в хорошу компанію.

Уже на найближчому занятті ви дізнаєтеся:

  • що таке індексний дескриптор;
  • що таке hard links;
  • як використовувати symlinks (softlinks);
  • в чому полягає взаємодія посилань.

Хочете вже через кілька місяців отримувати зарплату на порядок вище, ніж зараз? Для цього немає ніякої необхідності вчитися в профільному вузі кілька років. Просто приходьте до нас, і ми покажемо вам, наскільки ви талановитий і здібний системний адміністратор.

Додаткова інформація

Хочете зрозуміти, чого слід чекати від професії? Освойте базовий курс Linux Дніпро, який ми зазвичай пропонуємо новачкам в сфері ІТ. На ньому наш інструктор розповість про всі секрети різних професій і допоможе вибрати найбільш підходящу для вас.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.