Cisco, мережна академія

Linux LPI, стандартні потоки і перенаправлення



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ми пропонуємо вам пройти високоякісні курси системного адміністратора Linux Дніпро, які допоможуть розібратися в складних питаннях, пов'язаних з операційними системами. Зокрема, ви зможете дізнатися, що таке перенаправлення і стандартні потоки. А ще ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі допомагає студентам з усього світу отримати високоякісну освіту в сфері інформаційних технологій. Ми спеціалізуємося на різних професіях, включаючи системне адміністрування. Наші викладачі успішно реалізують авторську методику навчання, завдяки якій кожен наш випускник працевлаштовується на посаду з високою заробітною платою.

Програма курсу

Хочете вивчити основи Linux курси Дніпро, але не знаєте, з чого почати? Ми будемо раді вам допомогти! До нас нерідко приходять люди, які вже отримали професійну освіту в іншій сфері, проте вирішили перекваліфікуватися в більш затребуваних фахівців. Ми допомагаємо отримати професію в сфері ІТ, незалежно від знань, які є у вас на даний момент. Адже ми впевнені, що кожен користувач може стати професійним ІТ-експертом, якщо дійсно хоче вчитися.

Найближче заняття буде присвячене обговоренню наступних питань:

  • що таке стандартний потік In;
  • навіщо потрібен стандартний потік Out;
  • як визначити стандартний потік Err;
  • для чого використовуються команди tee і xargs.

Вам здається, що вишеобозначенние питання поки ще є для вас занадто складними? Нічого страшного! Адже саме для таких випадків у нас є курс, що ідеально підходить для початківців. Там ми не тільки розповімо про те, як стати професіоналом в ІТ з зарплатою в кілька тисяч доларів, але і допоможемо істотно підвищити рівень вашої комп'ютерної грамотності.

Додаткова інформація

Почніть проходити Linux курс лекцій Дніпро і отримаєте безліч приємних бонусів, що дозволяють ще швидше стати успішними ІТ-спеціалістом. Ми хочемо зробити внесок в розвиток нашого суспільства і сфери інформаційних технологій, а тому будемо раді поділитися з вами додатковими корисними знаннями і допомогти сформувати необхідні для роботи навички.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.