Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Автоматизація інфраструктури за допомогою Cisco



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо до вашої уваги нові DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Львів, які допоможуть навчитися впроваджувати інструменти автоматизації до будь-якої корпоративної мережі. Ми працюємо лише з передовим обладнанням від компанії Cisco та пропонуємо кожному студенту практикуватися на ньому дистанційно. Готові змінити своє життя, отримавши професію з програмованих мереж та систем? Тоді вперед! Адже у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України дистанційно.

Основна мета

Новий DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Львів допоможе вам зрозуміти, що собою представляють інструменти автоматизації. Ми докладно розберемо всі особливості впровадження цих рішень у мережу, а також підкажемо, як загалом покращити інфраструктуру мережі. Ба більше, наші курси дозволять вам відкрити для себе новий підхід до здобуття освіти.

Програма курсу

Ви знали, що зараз професія спеціаліста з програмованих мереж і систем є однією з найбільш популярних в ІТ? А все тому, що в кожну компанію потрібен фахівець, який знає, як можна збільшити продуктивність та зменшити витрати на роботи. Зокрема це стосується масштабної мережевої інфраструктури. Якщо в компанії надійна мережа, яку можна розширювати зі збільшенням кількості співробітників, то фахівці зможуть більш ефективно виконувати свою роботу. Тоді як будь-які проблеми в мережі можуть стати причиною суттєвих фінансових втрат.

Не меншою мірою важливо, щоб безпека мережевої інфраструктури знаходилася на високому рівні. Насамперед це стосується своєчасного оновлення програмного забезпечення. Однак не менш важливо:

  • стежити за втратами пакетів;
  • знаходити вразливості та бекдори;
  • моніторити мережу на несанкціонований доступ.

Але що більше мережева інфраструктура компанії, то складніше забезпечувати безпеку мережі всіх рівнях. І саме тут на допомогу приходить автоматизація. Впровадження таких рішень та інструментів дозволяє повністю автоматизувати процес виконання рутинних завдань та зосередитися лише на пошуку та усуненні аномалій. І наші курси Cisco DevOps/DevNet Львів допоможуть навчитися всім особливостям автоматизації мережевої інфраструктури.

Додаткова інформація

Кожен студент може претендувати на знижку при проходженні індустріальної сертифікації. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові готова допомогти всім своїм учням не лише скласти іспити, а й знайти роботу із гарною заробітною платою. Головне — вчитися та хотіти розвиватися у вибраному напрямку.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.