Cisco, мережна академія

Cisco Введення у DevOps / DevNet (Model-Driven Programmability): Введення у Python та основи програмування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Усі, хто хоче заробляти по-справжньому великі гроші, мають звернути увагу на сферу інформаційних технологій. А точніше, на програмовані мережі та системи. Адже саме область DevOps / DevNet може запропонувати найвищі доходи новачкам. А щоби освоїти цю професію, необхідно записатися на DevOps курси Київ. У нас ви зможете навчатися як дистанційно, так і відвідувати заняття у столиці.

Головна мета

Зараз безліч галузей сфери ІТ мають великий попит. Однак саме програмовані мережі та системи є найбільш прибутковою, захоплюючою та актуальною галуззю. Чому? Справа в тому, що це новий напрямок у розвитку інформаційних технологій. При цьому затребуваний у всьому світі. І тому ті, хто закінчив DevOps скачати курс Київ, легко знаходять роботу. Наразі фахівці з програмованих мереж та систем потрібні в кожну компанію. І ми хочемо познайомити вас із цією захоплюючою професією.

Програма курсу

Хороші курси DevOps інженер Київ в першу чергу мають надавати фундаментальні знання. Тільки вивчивши їх і почавши використовувати на практиці, ви зможете з упевненістю сказати, що є професіоналом у вибраній галузі. При цьому дуже важливо розуміти, що справжній професіонал постійно прагне дізнатися про щось нове. Тобто продовжує вчитися та підвищувати свою кваліфікацію. Безперечно, компанія Cisco знає, які фахівці потрібні роботодавцям. А тому розробила цілу програму підготовки, що дозволяє вивчити програмовані мережі та системи з нуля і до рівня професіонала.

І перший курс у рамках вивчення програмованих мереж та систем називається «Введення в DevOps / DevNet» (Model-Driven Programmability). На ньому ви:

  • дізнаєтесь про важливість роботи з спільнотою програмістів-розробників;
  • навчитеся використовувати мову Python для написання складних програм;
  • вивчіть API та парсинг JSON.

Крім того, в процесі навчання ви виконуватимете безліч практичних завдань. І навіть зможете самостійно створити додаток на Python, який буде звертатися до API, обробляти і відображати дані JSON, що повертаються.

Додаткова інформація

Чи не впевнені, що програмовані мережі та системи вас зацікавлять, але хочете спробувати себе у сфері ІТ? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві із задоволенням познайомить вас з різними напрямками та професіями. Приходьте до нас на вступні заняття і визначайте найцікавіший напрямок в ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.