Cisco, мережна академія

Programming Essentials в Python. Модулі, пакети та PIP



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете всього за два місяці стати успішним айтішником і почати свій шлях до доходу в кілька тисяч доларів? Це цілком реально. Достатньо вивчити наш новий Python курс безкоштовно Київ, який дозволить вам отримати повний спектр знань, необхідних для побудови успішної кар'єри у сфері інформаційних технологій. Також ми пропонуємо навчання у дистанційному форматі.

Головна мета

У світі інформаційні технології розвиваються вкрай стрімко. І тому дуже важливо йти в ногу з часом і здобувати професії, які дозволять вам залишатися затребуваним фахівцем довгі роки. І саме тому ми пропонуємо пройти нові розробник Python курси Київ, які підходить як новачкам, так і фахівцям, котрі бажають підвищити свою кваліфікацію.

Програма курсу

Курс «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) передбачає навчання протягом двох місяців. За цей час ви зможете не просто вивчити основи роботи з мовою програмування, але максимально якісно розібратися в принципах створення програм практично будь-якої складності. Тому що наша програма складається лише з актуальних тем, необхідних для роботи.

Наприклад, відкривши для себе Python безкоштовно курс Київ, ви дізнаєтесь:

  • що таке модуль і навіщо він потрібний;
  • як відбувається імпорт та використання модулів;
  • які існують корисні модулі Python;
  • що таке пакет і чим він відрізняється від модуля;
  • як відбувається створення та використання пакетів;
  • чому PIP незамінний для обслуговування пакетів.

Всі ці теми ви докладно розберете з інструктором, а також зможете на власному досвіді перевірити правдивість інформації. Тобто попрактикуватися в емуляторі, а також самостійно створити кілька програм та скриптів мовою програмування Пайтон. Важливо, що програми будуть повністю робочими. Тобто такі, які ви зможете у майбутньому використати безпосередньо для вирішення завдань у компанії.

Додаткова інформація

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві гарантує працевлаштування. Ми не просто підтримаємо вас у отриманні знань та досвіду, але й підкажемо, як поводитись на співбесіді. Багато студентів отримали вражаючі пропозиції від роботодавців відразу після закінчення курсу, без безпосереднього досвіду роботи. А все тому, що наші практичні заняття анітрохи не поступаються досвідом роботи в компанії. Ви зможете переконатись у всьому цьому на практиці та самостійно протестувати нашу програму працевлаштування. Для цього достатньо подати заявку на навчання. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.