Cisco, мережна академія

Programming Essentials в Python. Об'єктно-орієнтоване програмування на Python



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ви чули про те, скільки заробляють розробники Пайтон? А хотіли б отримувати таку саму зарплату і навіть більше? І, що головне, хотіли б мати стабільну і завжди потрібну роботу? У такому разі наш Python розробник курс Одеса підходить вам ідеально. Адже він саме для тих, хто не боїться нового та хоче реалізувати себе у найперспективніший сфері ІТ. У нас ви можете навчатися не тільки у Києві, але й дистанційно.

Головна мета

Зараз багато хто починає відвідувати Python курс Одеса, думаючи, що цього достатньо. Але насправді мало просто зрозуміти, як використовувати мову програмування. Наприклад, мало вміти малювати чи грати на музичному інструменті. Потрібно розуміти, що ви хочете створити. Ми ж навчимо вас прикладному програмуванню. Тобто покажемо, як саме ви зможете застосовувати отримані знання та користуватися ними навіть у вашому повсякденному житті.

Програма курсу

Оновлений курс «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) містить лише теми, які максимально відповідають сучасним вимогам до розробників у великих компаніях. Тобто ви отримаєте весь набір знань, необхідних для виконання повсякденних робочих завдань. Безумовно, залежно від цілей та завдань конкретної компанії, вимоги можуть змінюватись. Однак у будь-якому разі базові знання дозволять вам швидко вивчити все необхідне для роботи.

Зокрема, серед базових тем, про які вам розповість курс з Python Одеса, ви вивчите:

  • основні поняття об'єктного програмування;
  • від процедурного до об'єктного підходу — мотивація та перевага;
  • класи, об'єкти, властивості та методи;
  • успадкування та поліморфізм;
  • виняток як об'єкт.

З повною програмою навчання ви можете ознайомитись при поданні заявки на навчання. Також ви можете уточнити у наших фахівців про особливості навчання та авторську методику викладання.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі навчає не лише програмуванню на Пайтон. Ми надаємо комплексну освіту у сфері інформаційних технологій. У нас ви з нуля можете вивчити мережеві технології, кібербезпеку, системне адміністрування, програмовані мережі та системи. Записуйтесь на наші безкоштовні майстер-класи та подивіться. як саме інструктор проводить заняття. Ми готуємо спеціалістів широкого спектру, яких раді бачити у будь-яких компаніях по всьому світу. Ну а ми, своєю чергою, будемо раді бачити вас на наших заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.