Тренінговий Центр Наталії Сабліної

Комунікація з військовими. Реабілітація, адаптація та абілітація ветеранів



  • 2 900 грн за курс

Про курс

Запрошуємо на навчально-терапевтичний курс підвищення кваліфікації «Реабілітація та абілітація ветеранів. Комунікація з військовими. » з присвоєнням кваліфікації «Консультант з військової психології» Курс  передбачає підготовку волонтерів, психологів, капеланів, соц.працівників, студентів, мед.працівників, військових, держслужбовців та рідних ветеранів  для роботи з учасниками бойових дій, ветеранів   та їх близькими.

Курс є глибоко практичним і заснованим на багаторічному досвіді роботи з військовими, які переживають кризові ситуації. Автори курсу підготували теоретичні основи та практичні поради для врегулювання різних гострих реакцій у військовослужбовців.

На цьому курсі ви:

  • навчитеся вчасно визначати ознаки психотравм та птср.
  • дізнаєтеся, як впоратися з кризовими станами військового  та стабілізувати психіку ветерана
  • засвоїте техніки надання психологічної допомоги військовим-ветеранам та їх родинам.

варіанти навчання: заняття проводяться 1 раз на тиждень в пятницю  з 18.00 год, тривалість кожного заняття 3 академ. години (30 годин). загальна тривалість курсу – 10 тижнів. платформа для проведення онлайн заняття– zoom.  доступ до всіх матеріалів, закрита група. запис всіх занять обов'язково в класрумі та телеграмканалі

після закінчення курсу видається 2 сертифіката (анл.мовою за бажанням) підвищення кваліфікації від тренінгового центру наталії сабліної українською та англійською мовами. наші документи (сертифікати, свідоцтва, тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою кабінету міністрів україни №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

Програма курсу

  1. відхильна поведінка військовослужбовців в умовах війни. проблеми психосоціальної адаптації тих, хто повертається з війни. види та ознаки травматичного воєнного досвіду - стресори.
  2. первинна діагностика психотравми у військових. механізми утворення психотравм.  способи подолання наслідків психотравми. трифазна модель роботи з психотравмою. психологічна допомога в системі профілактики психотравматизації військовослужбовців.
  3. травма та її наслідки для психічного здоров’я військовослужбовців. соціально–психологічна допомога особам, які пережили полон і тортури.
  4. основи психологічної допомоги при психічних розладах у військових. реакція на важкий стрес і порушення адаптації. птср. ресурси стресостійкості
  5. реабілітації військовослужбовців-учасників бойових дій. показання та протипоказання до проведення психологічної реабілітації військовослужбовців.
  6. особливості психологічної допомоги ветеранам війни. психологічна допомога ветеранам із проблемами залежності від психоактивних речовин.
  7. абілітація учасника бойових дій до цивільного та  родинного життя. психологічна допомога дружинам та родинам ветеранів війни.
  8. смерть та втрати на війні та цивільному житті. проживання втрати та горя ветераном. повідомлення рідним про загибель військовослужбовця:помилки, нюанси та допомога психолога.
  9. проявлення станів військового у цивільному  житті. проблеми ветеранів.    "прийняття зміни один одного".  комунікація зчленами родини військового. відновлення та повернення до життя у дні війни та після
  10. професійне вигорання психологів, соціакурс є глибоко практичним і заснованим на багаторічному досвіді роботи з військовими, які переживають кризові ситуації. автори курсу підготували теоретичні основи та практичні поради для врегулювання різних гострих реакцій у військовослужбовців.

детальна інформація на сайті  https://www.sablinatz.com/reabilitaciya-veteraniv

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.