Cisco, мережна академія

Cisco Networking Basics. Бездротові та мобільні мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете дізнатися, чому ваш телефон без проблем підключається до інтернету, а ноутбук не бачить Wi-Fi? Наші курси підвищення кваліфікації Одеса дадуть відповідь на всі ваші питання і дозволять не залежати від комп'ютерних майстрів для вирішення простих питань. Проходьте навчання в Києві або приєднуйтесь до найближчої групи в режимі онлайн.

Головна мета

Для більшості з нас підключення до інтернету стало чимось повсякденним. Але мало хто знає, що робити у разі виникнення проблем. І курси Cisco Одеса допоможуть вам отримати необхідні знання. Використовувати їх ви зможете не лише вдома, але й для отримання перспективної та високооплачуваної професії у ІТ.

Програма курсу

Усі, хто користується мобільними телефонами, так чи інакше взаємодіють із мережами. Більшість сучасних пристроїв має можливість підключатися до бездротової мережі. Навіть звичайна послуга підключення до інтернету від мобільного оператора теж є різновидом мережевого з'єднання.

Проходячи навчання Cisco Одеса за нашою програмою, ви зможете дізнатися про різновиди бездротових та мобільних мереж, що використовуються мобільними телефонами та мобільними пристроями. Також ви навчитеся налаштовувати мобільні пристрої для бездротового доступу.

Крім того, під час занять ви зможете:

  • виконувати лабораторні роботи під керівництвом інструктора;
  • проходити підготовку до індустріальної сертифікації;
  • виробити звичку вчитися;
  • підвищити чи придбати професійні ІТ-навички.

Знання з мережевих технологій зараз необхідні кожному, хто хоче не тільки отримати профільні навички, але й впевнено використовувати особисті пристрої. А також забезпечувати їхній захист від зловмисників.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися більше про особливості підключення бездротових та мобільних мереж? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі пропонує авторську методику викладання, яка дозволить вам швидко вивчити ці цікаві теми та отримати навички, необхідні для працевлаштування в ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.