Курси

Новий Акрополь




Про компанію

«Новий Акрополь» – це міжнародна організація філософського, культурного і соціального спрямування. Метою діяльності є відродження філософії, як дієвої сили, яка спроможна змінити на краще людину і суспільство. Курс лекцій та практичних занять «Філософія для життя» проводиться декілька разів на рік. Запрошуємо до навчання!

Проводимо лекції, семінари, літературні й музичні вечори, виставки, екскурсії, зустрічі з діячами науки, мистецтва і культури, а також волонтерські проекти.

«Новий Акрополь» було засновано у 1957 році в Буенос-Айресі (Аргентина) професором Хорхе Анхелем Ліврагою Ріцци (1930 – 1991), істориком і філософом. Сьогодні Культурна
асоціація здійснює свою діяльність більш ніж у 50 країнах на 5 континентах, об’єднуючи понад 16 000 учасників і тисячі волонтерів.

В Україні асоціація розпочала діяльність у 1991 році, Львівський осередок - з 2003р. Сьогодні відділення діють у 10 містах: Київ, Дніпро, Харків, Львів, Одеса, Миколаїв, Полтава, Запоріжжя, Івано-Франківськ та Вінниця.

Запрошуємо до навчання на наших курсах.


Курси

1
  • 350 грн на місяць
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Відносини, комунікація, Психологія, саморозвиток; Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Філософія
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Лекції дуже живі і наповнені, інструктори добре володіють матеріалом, хороші ідеї передають. Відчувається що знають про філософію не лише з книжок. Після лекцій залишаєшся під враження і хочеться практикувати філософію усюди де б не був, починаєш дивитися на світ під іншим кутом - менше переживаєш коли треба довгій черзі чекати, або коли щось не складається, то згадуєш з лекції по стоїках "якщо падаєш 100 разів, підіймайся 101-й раз, бо хто не піднявся той вмер...". Філософія дуже корисна для життя!

,

Добре оформлений курс. Нова інформація сприймається легко та запам"ятовується завдяки практичним завданням. Дякую за можливість розширити світогляд і більше дінатися про себе. Молодці! Ви - професіонали). Так тримати!

,

Дуже хороший курс! Для мене було відкриттям дізнатись основні ідеї відомих у всьому світі традицій Сходу і Заходу. Єгипет, Буддизм, Тибет, Китай, Греція, Рим: у доступній формі і цікаво.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.