Курси

Бізнес-школа Оксани Винницької




Про компанію

Оксана Винницька:

  • сертифікований коуч
  • практикуючий бізнес-тренер з розвитку лідерства, команд та продаж
  • бізнес-консультант у напрямку управління команд, побудови відділу продажу з “нуля”
  • Допомагаю бізнесу підвищувати ефективність за допомогою авторської системи навчання лідерства та продаж, розкриваю таланти Лідерів  та  команд завдяки коучингу”.
  • 10 років досвіду в сфері персоналу в корпоративному бізнесі ( від HR-менеджера до корпоративного бізнес-тренера Західного регіону)
  • з 2017 р. досвід незалежним бізнес-тренером та коучем ( понад 60  бізнесів довірили навчання команд у напрямку лідерства та продаж)
  • понад 2000 год тренінгів та майстер-класів для компаній
  • автор онлайн-курсів “Ефективний управлінець”, “Психологія Лідера”, “Ефективна команда”, “Побудова особистого бренду”, “Чемпіони продаж”
  • автор коучингового Щоденника Лідера – планувальника для підвищення лідерського потенціалу http://leaderplanner.tilda.ws/
  • агент якісних змін в компаніях, мотиватор

Практичний досвід HR-ром та бізнес-тренером у компаніях:  "Миколаївцемент” (Lafarge), ПАТ “Львівобленерго”, "Інтайм", ТОВ “Галіція-Трейд” ( група T.B.Fruit), S.Group (снекова продукція).

Клієнти корпоративних тренінгів з 2017 р. і до нині: Bader Ukraine,"Еколавка", “Columbia”, “Weekender”, “Fun Fan”, агрокомпанія "LTD Limited", Malevich Night Club, клініка естетичної косметології “Персонал Люкс” ,"Новодерм",  весільний бізнес ( IVORY м.Чернівці), GRAND HOTEL LVIV,  ресторан “ДЖОРДЖИНА”( м.Чернівці), AMWAY, “Teplyy Design”, магазин Barbercompany,” “Мірничий” ( B2B), “Ліка Комфорт” ( B2B) тощо.

Бізнес-коучинг допомагає Клієнтам досягати професійних цілей ( просування по кар'єрі, покращення навиків взаємодії з командою, лідерських якостей, управління змінами тощо..)

Коучинг дуже добре працює в ситуаціях, де немає однозначного рішення.

Наприклад, розробка стратегії, напрацювання ідей, впровадження змін, вирішення проблем, згуртування команди, запуск нових проектів, підвищення ефективності роботи окремих працівників.

Моє покликання в житті - допомагати іншим людям ставати кращими щодня, прищеплювати їм любов до навчання та особистого розвитку для реалізації власного потенціалу.

"Моє завдання як коуча — стимулювати мислення та творчість людини, надихати її на максимальне розкриття свого особистого та професійного потенціалу. В роботі з Клієнтами виступаю як агент змін та провідник до цілі – але не забираю у людини її шлях пізнання, її шлях до самої себе”.

Моя ціль - розвиток Лідерів, які будують сильні бренди, створюють ефективні команди та приносять  цінність у світ.

https://www.facebook.com/VynnytskaBusinessTrainer

https://www.facebook.com/oksana.vinnicka/

https://www.instagram.com/oksana.vinnicka/

Телефон: [відкрити контакти](097) 132-00-88


Курси

1
  • 8 500 грн за курс (8 тижнів)
  • Професійні, підвищення кваліфікації - HR, менеджер з персоналу, рекрутинг, Відносини, комунікація, Лідерство, тімбілдинг
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.