Курси

Black sea english school




Про компанію

Навчання у школі Black Sea відбувається у групах не більше 8 осіб. Наші  викладачі – професійні педагоги з вищою лінгвістичною чи філологічною освітою та багаторічним досвідом викладання.

Заняття проходять у невимушеній дружній обстановці за інтенсивною методикою "Full immersion" (повне занурення), що означає занурення у мовне середовище та розвиток сприйняття мови, а також здатність послідовно та граматично правильно на неї реагувати, усно чи письмово.

Процес засвоювання відбувається мимоволі, завдяки знаходженню у середовищі з активною участю учня. Це також сприяє загальному розвитку пам'яті, концентрації уваги, розвиває слухову та зорову пам'ять, для дітей це відмінний спосіб плідно використовувати енергію та з раннього віку виробити правильну вимову.

Програми навчання іноземних мов у нашій школі спрямовані на розвиток усіх мовних навичок, насамперед це спілкування та розуміння розмовної мови, не менш важливою є здатність правильно писати та розуміти тексти різних рівнів складності.

У процесі навчання застосовуються найсучасніші навчальні посібники відомих британських видавництв таких як Oxford, Cambridge, Longman та інші.

Телефонуйте! Ми чекаємо на Вас у нашій школі!

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 200 грн на місяць
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

11
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Единственная школа, в которую ребенок всегда ходит с большим удовольствием! Знания отличные, в гимназии хвалят! Рекомендовала нашим друзьям, они пошли и тоже очень довольны. Лучшая и современная школа английского языка!

,

Самые лучшие курсы английского языка в нашем городе.Ребенку очень нравятся и атмосфера и конечно же преподаватели- самые лучшие.Рекомендую!!!!

,

Лучшие курсы в Черноморске. Ребенок за 2 месяца выучил огромное количество слов и выражений. Активно применяет знания вне учебы. Всегда с радостью идет на занятия. Рекомендую.

,

Отличная школа и замечательные преподаватели! Ребенок с удовольствием ходит на занятия уже не первый год.

,

Навчанням задоволені! Дійсно повне занурення в іноземну мову, невимушене навчання, як це і має бути.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Чорноморську , коледжі в Чорноморську , репетиторів в Чорноморську , роботу в Чорноморську .