Курси

Helen Doron English, англійська мова для дітей




Про компанію

Наш навчальний центр “Англійська Хелен Дорон” навчає англійській мові дітей від 3-х місяців та підлітків до 19 років. Ми є частиною міжнародної мережі, яка має 30-річний досвід успішного навчання більше 3-х мільйонів дітей у 36 країнах світу.

В 2019 році Helen Doron Educational Group визнана кращою в категорії “Best Children’s & Education Franchise” у міжнародному конкурсі “The Global Franchise Awards”.

Методика вивчення англійської для дітей

Ми навчаємо англійській, як рідній, створюючи мовне середовище. На заняттях звучить виключно англійська мова. Щоб кожна дитина мала достатньо часу і можливостей проявити себе, заняття проводяться в групах від 4 до 8 осіб.

Під керівництвом сертифікованого викладача міжнародного рівня діти знайомляться з новими словами через живе спілкування, творчість, веселі завдання, ігри та музику. Незнайомі слова і поняття учні розуміють з пояснення вчителя, в дії, на прикладах та за допомогою спеціально розроблених навчальних матеріалів.

Інноваційні навчальні матеріали

Всі наші курси розроблені групою експертів з лінгвістики, викладання англійської мови та розвитку дітей. Навчальні матеріали продумані до найменших деталей аби досягти максимального результату. Всі завдання, пісні, мультфільми створюються спеціально для “Англійська Хелен Дорон” з урахуванням словникового запасу відповідних програм.

Курси англійської мови

Ми пропонуємо різні програми, в залежності від віку дитини та її рівня володіння англійською мовою: 

  • Англійська для малюків 
    Діти від 3 місяців до 3 років вивчають англійську мову, розвиваючи інтелектуальні здібності та моторні навички.
  • Англійська для дітей 
    Діти 3-6 років вивчають розмовну англійську мову, поринаючи у пригоди разом із яскравими героями.
  • Англійська для школярів 
    Діти 6-12 років покращують розмовну мову, читання та письмо. Книги з технологією доповненої реальності, спеціально розроблені Освітньою Групою Хелен Дорон, підвищують інтерес до навчання.
  • Англійська для підлітків 
    Студенти поглиблюють знання з англійської у веселій, творчій і дружній атмосфері. Вони досягають рівня A2-B2 міжнародної шкали володіння англійською мовою.

Наші курси спрямовані не тільки на вивчення англійської мови. Вони включають енциклопедичні знання з різних областей і розвиваючі завдання відповідно до віку.

Запрошуємо Вас відчути переваги “Англійська Хелен Дорон” та відвідати безкоштовне демонстраційне заняття.

Категорії курсів


Курси

1
  • Мовні - Англійська мова
  • Молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Добрый день,были на пробном занятии,ребенок в восторге- очень понравилось.Занятие прошло весело , увлекательно,познавательно.Будем ходить обязательно ,рекомендую!!!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Кривому Розі, ЗВО/ВНЗ в Кривому Розі, коледжі в Кривому Розі, репетиторів в Кривому Розі, роботу в Кривому Розі.