Курси
Varto school




Про компанію

Готуємо спеціалістів до роботи в ігровій та медіаіндустрії. Допомагаємо новачкам з нуля освоїти 2D-графіку та концепт-арт, 3D-моделювання та скульптинг, рушії Unity та Unreal Engine. А досвідченим художникам — отримати нову спеціалізацію та прокачати себе в нових напрямках.

Чому варто:

  • Вчись та допомагай: 10% від кожної оплати перераховуємо у благодійний фонд  

  • Проводимо відкриті тематичні івенти: стріми, мітапи, воркшопи та інші

  • Гнучка система оплати: можливість оплати частинами та індивідуальний підхід для громадян України

  • Ми співпрацюємо напряму зі студіями, які дають реальні технічні завдання та актуальні вакансії

  • Доступ до CG ком’юніті: спілкування, культура knowledge sharing, мотивація та трохи фану

Наші соцмережі:

Сайт - https://varto.school/

Instagram - https://www.instagram.com/varto.school/

Telegram - https://t.me/varto_school

YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCZYH4mIXiA643U7dlO3iS3w

Discord - https://discord.gg/kCXdWNFuG2

TikTok - https://www.tiktok.com/@varto.school?_t=8ZVlKK1bXRG&_r=1

Facebook - https://www.facebook.com/profile.php?id=100083204866712


Курси

6
  • 6 800 грн за курс (Точна вартість вказана на сайті)
  • Інформаційні технології, IT - Графічний дизайн; Мистецтво, творчість - Художня школа, образотворче мистецтво
  • Студенти, дорослі
  • Інформаційні технології, IT - Анімація, 3D графіка, Графічний дизайн
  • Студенти, дорослі
  • 10 800 грн за курс (Вартість курсу $285 за 2,5 місяці)
  • Інформаційні технології, IT - Анімація, 3D графіка, Інше
  • Середня школа, студенти, дорослі
  • Мистецтво, творчість - Художня школа, образотворче мистецтво
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
  • 6 080 грн на місяць (Точна вартість вказана на сайті)
  • Інформаційні технології, IT - Веб дизайн, UI/UX, Графічний дизайн
  • Студенти, дорослі
  • 4 370 грн на місяць (Точна вартість вказана на сайті. )
  • Інформаційні технології, IT - Анімація, 3D графіка, Комп'ютерна грамотність, Програмування, розробка
  • Студенти, дорослі, пенсіонери

Статті

6

Відгуки

32
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Привіт. Закінчив курс 3D artist Курс дуже раджу. 4 зірки тому, що вважаю є над чим працювати. Більшість блоків ведуть різні викладачі. Якісь блоки йшли добре, якісь важко. Важко судити це через складність, недосвідченість чи програму. Вкінці курсу під час дипломного проекту з'явився новий викладач Антон Рабарський, який, таке відчуття, знає все. Це дуже допомогло і бустануло, тому дуже раджу йти в новий потік. Я мав деяку освіту в 3Д до курсу і більшість інформації було зрозуміло. Техпідтримка добре допомагає в виконанні завдань. Консультації і уроки досить часто щоб нічого не забути і процес навчання був насичений. Особисто мені не дуже сподобались перерви в 1-2 тижня між блоками (бували з технічних причин) В результаті курс затягнувся десь на місяць два. Блок Unreal Engine взагалі скіпнув бо він був незрозумілий, дивний і не бачив від нього жодного сенсу. Але школа постійно розвивається і гадаю це виправлять. Думаю "Анріал" просто надто великий і складний для одного блоку. Крч раджу

,

Привіт! Закінчила курс Environment Concept Art з Varto School і Ярославом Кононенко в якості ментора. Прийшла без досвіду роботи з Environment та 3D. В результаті залишилася екстримально задоволеною як від досвіду спілкування зі школою, так і від якості курса та досвідченності викладача. Програма побудована дуже добре, домашні завдання достатньої складності та обʼєму, щоб встигати робити їх вчасно і розвиватися. Окремо хочеться відзначити якість фідбеку від Ярослава, уважність та повагу до кожного учня та індивідуальний підхід до кожного. Я б радила Environment Concept Art як для початківців, так і для більш досвідчених художників.

,

Привіт, у Varto School пройшов курс 3D Artist, враження тільки позитивні, багато корисної інформації, пройшов весь pipeline створення персонажу, від пошуку рефів до рендеру, уроки ведуться українською мовою, часу на виконання завдань достатньо, підтримка оперативно допомагає при виникненні труднощів, викладачі професійно і цікаво ведуть заняття, одни словом рекомендую!

,

Огромная благодарность команде Varto School за их работу) прийдя летом 22 новичком, прошла курс 3d artist и очень рада что выбрала именно эту школу, ведь на протяжении всего обучения ребята с поддержки, менторы помогают и поддерживают не только в обучении, в реализации своих творческих идей, но и психологически ведь материала достаточно много и бывали выгорания, желание сдаться и не понимание что происходит))) Varto это прекрасная школа для начала старта в карьере 3d)

,

Я закінчив курс 3D Artist, та дуже радий був бути частиною першої групи школи. Хочу подякувати що з початком війни не забули про нас та прийняли під своє крило не дивлячись на критичні складності. Курс далеко не легкий особливо для повних початківців , яким був і я. Це не тільки про отримання навичок в 3D а й про внутрішній діалог із собою нові горизонти та рамки для себе. Деякі речі доводилось довчати самостійно, деякі давались тяжко до сліз, але після кожної модельки можна явно відчути прогрес та власне зростання. Зараз я на рівні коли мені більше потрібні профільні знання в конкретній категорії 3D тому чекаю поглибленого курсу від Varto. Розповів про вас всім друзям, і якщо будуть питати про подібні курси точно порекомендую тільки вас.


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.