Чек-лист, перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі

Чек-лист, перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі

Короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском.

Пропонуємо вам контрольний чек-лист «перевірка харчоблоку перед відкриттям після канікул чи перерви в роботі» це короткий список з 15 обов'язкових справ перед запуском

  1. огляд приміщення на предмет цілісності та дотримання всіх стандартів;
  2. інвентаризація (переоблік) всіх продуктів та матеріалів;
  3. перевірка справності всієї техніки та комунікацій, вимірювальних приладів;
  4. ревізія всього посуду та інвентарю на предмет цілісності і достатності;
  5. огляд інвентарю для прибирання, ревізія миючих/дезінфікуючих засобів та контроль термінів їх придатності;
  6. перевірка наявності комплектів санітарного одягу для персоналу та відвідувачів харчоблоку;
  7. замовлення всього необхідного і ремонт всього несправного;
  8. проведення генерального прибирання у всіх виробничих та допоміжних приміщеннях;
  9. огляд пасток для шкідників, при необхідності виклик відповідних спеціалістів;
  10. огляд на предмет цілісності, миття та дезінфекція сміттєвих баків (зовнішніх та внутрішніх);
  11. перевірка наявності та актуальності договорів з підрядниками (на постачання харчових продуктів; на проведення дератизації/дезінсекції; на лабораторні дослідження; на вивезення та утилізацію відходів; на технічне обслуговування обладнання та комунікацій тощо);
  12. проведення навчання персоналу і складання графіку роботи;
  13. перевірка наявності медоглядів у всіх працівників;
  14. огляд та при необхідності оновлення маркування прибиральницького, кухонного інвентарю та посуду;
  15. заведення/поновлення журналів та чек-листів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес планування, аналітика Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Кухар, кондитер, кулінарія