Глобальне громадянство й англійська: безплатний вебінар для вчителів

Глобальне громадянство й англійська: безплатний вебінар для вчителів

Сьогодні потрібно більше думати про свою роль у світі, розвивати емпатію та критичне мислення. Як цьому процесу може допомогти англійська мова — говоритимемо на вебінарі “Promoting Global Citizenship in the ELT Classroom” для викладачів. 

Англійська мова вже давно є об'єднавчим фактором для цілих країн. А у XXI столітті усвідомлення того, що світ є глобальною спільнотою, в якій жодна людина не може існувати окремо, — як ніколи відчутне.

Тож нам потрібно більше думати про свою роль у світі й налагоджувати стосунки з громадами за межами власної спільноти. Для того, щоб це було робити простіше, нам варто розвивати емпатію та критичне мислення й навчитися цінувати різноманітність.

Як цьому процесу може допомогти англійська мова говоритимемо на вебінарі Promoting Global Citizenship in the ELT Classroom” для викладачів. 

Коли?

Вебінар відбудеться 10 листопада жовтня (четвер) о 16:00 за київським часом. Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.

Хто?

Спікерка: Іскра Стаменкоська — професорка,  тренерка для викладачів та на курсах CELTA.

Іскра викладає курси спеціалізованої англійської в державному університеті в Скоп’є (Північна Македонія). Працювала викладачем у Тунісі, Джибуті, Мексиці та Венесуелі. Досліджує проблеми вивчення другої мови, особливо зацікавлена у вивченні інноваційних стратегій навчання, таких як командне навчання та педагогіка, заснована на мистецтві.

Що буде?

Під час онлайн-події:

  • поговоримо про сутність глобального громадянства,
  • визначимо важливість глобального громадянства у сучасному світі,
  • розглянемо різні способи застосування навичок громадянства у класі.

Для кого буде корисно?

Вебінар буде цікавим для вчителів англійської мови державних та приватних шкіл, викладачів на курсах та педагогів-фрілансерів. 

Вартість: безплатно.

Grade Education Centre регулярно організовує освітні заходи для викладачів. Найближчим часом відбудеться воркшоп How to survive teaching mixed-ability and mixed-level classes” та вебінар “Teaching Grammar through Critical Thinking”. 

Завітавши на онлайн-подію викладачі можуть почерпнути для себе унікальну інформацію й обмінятися досвідом з колегами. 

Анонси всіх освітніх заходів можна знайти на нашому сайті. Також там зібрані статті з прикладними порадами експертів у сфері викладання, добірки корисних ресурсів та варіанти для урізноманітнення уроків англійської мови. 

Долучайтеся до спільноти креативних учителів!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Онлайн курси Психологія, саморозвиток