Надія, центр професійної підготовки

Фахівець по нагляду за будівництвом, індивідуально



  • 7 200 грн

Про курс

Надійність, довговічність і безпека – це те, що ми в першу чергу очікуємо від будівель, споруд та інших будівельних конструкцій.

Що гарантує нам якість будівництва? Це технічний нагляд за будівельними роботами, який необхідний на всіх етапах, починаючи від проекту і закінчуючи введенням об'єкта в експлуатацію.

Технагляд – це система заходів щодо контролю за дотриманням якості, термінів та обсягів у будівництві.

Інженером технагляду може стати той, хто має вищу спеціальну освіту та досвід роботи від трьох років у будівництві або без вищої освіти, але з досвідом роботи від десяти років на посадах у будівельних організаціях.

Як бачимо, кваліфікаційні посадові вимоги до цієї професії спочатку досить високі. Але, навіть відповідаючи їм за освітою та досвідом роботи, не кожен зможе працювати у цій сфері. Потрібна спеціальна підготовка.

Саме таку підготовку за напрямом «Спеціаліст з нагляду за будівництвом» Ви зможете отримати у нашому центрі. Маючи такі особисті якості, як уважність, скрупульозність, наполегливість, принциповість, і отримавши добротну теоретичну базу у нас, Ви гарантовано станете кваліфікованим інженером технагляду.

Наші фахівці навчать Вас:

  • Як перевірити ефективність закладених матеріалів у проектній документації та наявність дефектів та помилок;
  • Як оцінити готовність підрядників, їх професійний склад та рівень оснащеності;
  • Як здійснювати контроль за будівельно-монтажними роботами на відповідність їх діючим будівельним нормам та правилам, а також проектним рішенням;
  • Як вести документацію з технічного нагляду та які вимоги пред'являються до виконавчої документації підрядника.
  • Велика програма навчання, підготовлена ​​нашими фахівцями, включає вивчення нормативно-правової та регламентуючої документації, законодавчої бази, європейських стандартів.

А також Ви отримуєте практичні заняття з дослідженням ситуацій, що існують на практиці, обмінюєтеся досвідом, розглядаєте приклади заповнення документації, вивчаєте варіанти договірних відносин інженера технагляду із замовниками та підрядниками на прикладі конкретних випадків.

Пройшовши курс навчання у нашому центрі, Ви ознайомитеся з правилами сертифікації інженерів з нагляду за будівництвом у нашій країні. Сертифікований фахівець з нагляду має можливість працювати не тільки в організації, а й самостійно, відкриваючи нові горизонти можливостей.

Безумовно, фахівець із нагляду за будівництвом — одна з найвідповідальніших професій. Тому наші викладачі зацікавлені надати Вам максимум інформації та необхідних знань.

На Ваш вибір ми пропонуємо групові або індивідуальні заняття у зручний для Вас час.

Будьте впевненішими! Запишіться на навчання!

З нами у Вас все вийде!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
виктор,07.04.2022, 16:15
здравствуйте ! Какой документ Вы выдаете после окончания курсов специалист по надзору за строительством ,какой период обучения?

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.