Азбука Світу

Іспанська мова, для здачі ЗНО



  • 450 грн за заняття

Про курс

Наш навчальний центр готує абітурієнтів до здачі ЗНО з іспанської мови.

Навчальна програма відповідає вимогам Українського центру незалежного тестування.

Наша мета - допомогти учням шкіл, ліцеїв та гімназій - майбутнім абітурієнтам швидко та якісно підготуватися до ЗНО, а також добре засвоїти шкільну програму.

Пропонований курс підготовки вміщує різноманітні тестові завдання, які дають можливість всебічно підготовитись до здачі іспиту відповідно до вимог чинної програми для загальноосвітніх навчальних закладів, Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти, програми зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов та технічних характеристик тестів з англійської мови.

Курси знаходяться в центральній частині Львова. Усі класи обладнані дошками, зручними меблями, аудіообладнанням. Усі ці фактори дозволяють учням набувати знання у зручному середовищі.

Ви опинитеся в дружній атмосфері, а досвідчені викладачі-репетитори нададуть Вам можливість вивчити матеріал та успішно скласти іспит ЗНО. Програми розроблені з використанням найсучасніших технологій і ресурсів навчання. Гарантуємо індивідуальний підхід до кожного учня.

Індивідуальні заняття або заняття у міні-групах дають можливість викладачам звернути увагу на всі Ваші проблеми, з якими Ви стикаєтесь при опануванні предмета.

Ми будемо раді вітати Вас у нашому центрі підготовки до ЗНО.

Перевагою центру є кваліфіковані викладачі, індивідуальний підхід до кожного абітурієнта, спеціально підібраний матеріал, сучасна методика викладання, експрес підготовка до іспитів, гнучкий розклад навчання, зручне місце розташування.

Усі матеріали для навчання надаються безкоштовно!!!!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.