Англійська мова для дітей від 1 до 16 років



  • 95 грн

Про курс

Наш формат навчання для самих маленьких дітей віком 1-3-х років, цепрогравання життєвих ситуацій в ігровій формі з яскравими якісними посібниками та різноманітними іграми, в тому числі авторськими. Вивчаючи англійську мову в нашій студії діти граються, співають, стрибають та весело проводять час.

Мовні навики дітей 8-10-ти років покращуються за допомогою спеціально розроблених таблиць, карток, малюнків та ігор на розвиток пам’яті та уважності. На уроках використовуються авторські карикатури, які роблять уроки повними сміху. Відомо, що сміх розслабляє людину, що дозволяє використовувати мову без перешкод. Студенти детально знайомляться з граматичними винятками, які стають мовною нормою для студентів Lala English, а не мовною проблемою.

Студенти віком 10-16-ти років системно знайомляться з обов’язками перекладача та трансформують теорію в практику шляхом цікавих ігор та кумедних завдань. Студенти розширюють свій багаж знань прикметників, прислівників та числівників. Вчителі Lala English розкривають студентам секрети синонімів, антонімів та омонімів.


Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Борисполі, ЗВО/ВНЗ в Борисполі, репетиторів в Борисполі, роботу в Борисполі.