Оцінювач майна, бізнесу



  • 3 000 грн за курс (Можлива оплата частинами)

Про курс

Запрошуємо опанувати перспективну професію - оцінювач майна та бізнесу.

Оцінювач майна (Експерт з оцінки власності) - це фахівець, який визначає ринкову (незалежну) вартість якогось виду майна: рухового, нерухомого, частини бізнесу та акцій, земельних ділянок, нематеріальних активів та майнових прав будь-якої форми власності.

Професія регулюється та контролюється державою  - Фондом державного майна України.

Національна рамка кваліфікацій: 3417 Оцінювач майна…Приглашаем освоить профессию Оценщика имущества. 

Як почати навчання? Все дуже просто!

  1. Зареєструйся на сайті https://https://eacademy.in.ua/
  2. Залиш заявку на базове навчання. Завантаж копію 1 та 2 сторінки паспорту.
  3. Оплати рахунок.
  4. Все! Починай навчання он-лайн на сайті у власному електронному кабінеті. У будь-якому місці у зручний саме для тебе час. Такий графік не буде заважати навчанню в основному виші або работі.

Після закінчення курсу базового навчання видається Посвідчення оцінювача-стажиста.

Наші переваги

  • Зручність

Програма навчання створена на спеціально розробленій платформі LMS із системою персональних кабінетів, яка ідеально підходить для процесу навчання та відповідає всім законодавчим нормам щодо фахової освіти.

В той же час програма є дуже інтуїтивно-простою для користувача, який може сам регулювати інтенсивність свого навчання. Матеріали лекцій доступні слухачу у будь-якому місці 24/7, без обмежень в часі, що дозволяє вдало поєднувати навчання з іншою діяльністю – роботою або навчанням у виші. Такий формат став великою перевагою під час нещодавніх відключень електрики.

  • Індивідуальність

Система навчального процесу передбачає індивідуальний підхід. Слухач має можливість обрати необхідні спеціалізації. Він сам визначає початок та тривалість навчання без необхідності очікування наповнення груп. Передбачена можливість оплати частинами.

  • Актуальність

Матеріали курсу написані фахівцями – оцінювачами та спеціалістами суміжних галузей, які безпосередньо займаються практичною діяльністю. Крім теоретичної частини, навчальний матеріал включає розв’язування задач та тестування. Система включає зворотній зв'язок, який дає можливість задавати питання та отримати консультації.

  • Підтримка

Підтримка слухачів курсу надається на всіх рівнях навчального процесу і після нього:

  • майже моментальний зворотній зв'язок для вирішення організаційних питань і допомоги у роботі з програмою;
  • консультації з тематичних питань;
  • допомога в організації стажування, що передбачене законодавством і супроводження до кваліфікаційного іспиту;
  • подальше дистанційне підвищення кваліфікації.

Узнай детали:

тел (viber, telegram) [відкрити контакти](066) 071-04-10,

[відкрити контакти](098) 366-87-65 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Сергій,26.11.2019, 11:10
Хочу подякувати за прекрасно організований курс дистанційного навчання з базової підготовки оцінювачів. Програма побудована грамотно, а сама система дистанційного навчання працює злагоджено. Завдяки вільному процесу навчання мені не довелося відриватися від основної роботи. Сам курс досить інтенсивний і дає достатній обсяг знань. У лекціях підібрано багато цікавого методичного та актуального матеріалу. Яким можна буде користуватися і в подальшій роботі. Деяку інформацію було важко засвоїти або зрозуміти. В цьому випадку можна було скористатися зворотним зв'язком з викладачами та організаторами курсу. Це дозволяло мені оперативно отримувати відповіді на виникаючі питання. Також на протязі всього процесу навчання постійну підтримку та допомогу отримував від Наталії Ковальської. Тестові завдання і питання допомогли більш якісно засвоїти програму. Це мій перший досвід дистанційного навчання. Але можу впевнено сказати, що навчання дистанційно прекрасна альтернатива заочній формі навчання.
Наталья Ковальская,03.02.2020, 11:45
Дякуємо, Сергію, за ваш відгук! Тепер ви перейшли до стажування, практичного освоєння професії. Бажаємо вам найкращих результатів та успіхів!
Андріан,25.11.2019, 21:23
Інтерактивне навчання в ИКЦ АСБОУ передбачає індивідуальний, зручний для слухача графік вивчення тем лекцій. Така перевага важлива для тих, хто працює або зайнятий власною справою. Віддалене навчання заслуговує на увагу тих, хто цінує час і гроші. Це зручний спосіб отримувати знання та підвищувати рівень своєї кваліфікації. Хочу відзначити головні переваги інтерактивного навчання в ИКЦ АСБОУ : - доступність всім верствам населення; - відсутність необхідності відвідувати лекції і семінари; - комплексне програмне забезпечення; - провідні освітні технології; - індивідуальний процес навчання; - надання можливості користуватися навчальною літературою; - доступ до законодавчої і нормативно- правової бази; - індивідуальний підхід до абітурієнта, слухача та оцінювача-стажиста відповідно; - гнучкі консультації; - інформаційна підтримка з боку керівництва на протязі всього періоду навчання та стажування. Дуже приємно з вами співпрацювати. Окрема подяка Ковальській Н.М.
Наталья Ковальская,03.02.2020, 11:49
Щиро вам вдячна, Андріан Геннадійович, за ваш відгук! Чекаємо Вас на кваліфікаційний іспит через рік!

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.