My English World, школа англійскої мови

Англійська мова, підготовка до екзамену Cambridge English Exam



  • 500 грн за заняття

Про курс

Види іспитів та особливості кожного

Школа англійської мови в Харкові My English World надає послуги з підготовки до міжнародного екзамену Cambridge English Exam - ціла серія комплексних іспитів. У цю категорію входять відразу п'ять видів перевірки знань, які розподілені в залежності від рівня володіння екзаменованого. Специфіка полягає в тому, що кожен наступний рівень включає базові знання попереднього.

Тому, підготовка до міжнародних іспитів Харків, залежно від ступеня, буде віднімати різну кількість часу. Підсумком тестування ставати підтвердження заявленому Level. До складу входять KET, PET, FCE, CAE, CPE від А1 до С1 відповідно.

Процес підготовки

Головні акценти при складанні програми, розставляються на індивідуальну специфіку кожного з іспитів. Крім цього, обов'язково враховується мета його здачі, бажаний результат і вже придбані навички, над якими необхідно працювати. Вчителі розробляють шаблони відповідей. Надають варіанти, написані на вищу оцінку.

При переході до практичної частини, обов'язково слід точно визначити рівень знання англійської мови на комплексному тестуванні. Для початку можете перевірити рівень граматики і лексики блогадаря нашим онлайн тестах:

  1. Elementary test‌‌
  2. Pre intermediate test‌‌
  3. Intermediate test‌‌
  4. Upper intermediate test‌‌
  5. Advanced english test

Такий методичний хід допоможе з легкістю зрозуміти сильні і слабкі сторони учня. Робота над прогалинами забирає основну частину навчального процесу. Організація занять - окремий пункт, оскільки важливо занурити людини в атмосферу реального екзаменаційного часу.

Важливо розуміти, що будь-яка контрольна робота чітко обмежена часовими рамками. Тому, стратегія поведінки - один з основних аспектів. Невміння правильно розподілити хвилини, становить складності практично для кожного учасника тестування. Зупинитися на першій же купині, що викликала труднощі, втратити секунди, що не добрати необхідних балів - неприпустимий сценарій. Викладач, який вже пройшов через це випробування, зможе на власному досвіді продемонструвати раціональний розподіл цінного ресурсу.

Пропозиція школи англійської мови My English World

План підготовка до міжнародних іспитів на курсах англійської в Харкові My English World включає такі пункти:

  • Пропозиція вступного тесту, який відобразить проблеми і допоможе правильно розставити акценти в навчанні.
  • Наявність чотирьох проміжних тестів, які продемонструють рівень прогресу в залежності від пройденого етапу.
  • Фінальний, заключний тест, що проходить в умовах максимально наближених до реальних.
  • Консультація в індивідуальному порядку - завершальна стадія. Спілкування з учителем про допущені помилки, шляхи їх виправлення і про те, що робити, щоб більше такого не повторилося.

Досягнення мети можливе лише за умови відповідального і свідомого підходу до кожного завдання на шляху. Здати будь-який міжнародний іспит не складе труднощів, якщо своєчасно звернутися за допомогою і приймати її в повному обсязі.

Обсяг курсу: а скільки у вас залишилося часу до іспиту? :)

Час проведення: ранок, день, вечір

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.