Cisco, мережна академія

Linux LPI про LPIC 2



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Високоякісні курси системного адміністратора Linux Київ допоможуть вам швидко освоїти нову професію і стати фахівцем, якому платять гідну зарплату. Також вони підходять тим, хто хоче поліпшити свої професійні навички, щоб мати можливість претендувати на вищу посаду.

Основна мета

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві пропонує вам вивчити найпопулярнішу на сьогоднішній день операційну систему і її підвиди. У нас ви знайдете комплексний підхід до навчання і можливість отримати саме ті знання, які необхідні для роботи та успішної кар'єри.

Програма курсу

Вивчені основи Linux курси Київ допомагають в короткі терміни стати працівником, якого потребує кожна компанія. Це відмінний внесок у власне майбутнє. При цьому вам не знадобиться витрачати на навчання кілька років. Ми пропонуємо Linux-інтенсив, який можна пройти всього за чотири місяці. Нові спеціальності вимагають особливого підходу до навчання, і наші викладачі готові його забезпечити.

У нас ви познайомитеся з наступними важливими темами:

  • що таке просунуті можливості оболонки;
  • як писати shell-скрипти;
  • що таке SQL;
  • як налаштовувати компоненти графічного сервера X-Window;
  • як налаштовувати екранні менеджери;
  • які бувають доступи в системі;
  • що таке облікові записи користувачів і груп;
  • як налаштовувати розкладу завдань.

Також ми приділяємо велику увагу практиці, завдяки чому ви отримаєте досвід, необхідний для роботи. Це особливо стане в нагоді новачкам, які хочуть після навчання відразу ж влаштуватися на хорошу посаду за фахом. Не менш корисні практики і для працюючих системних адміністраторів, так як ми пропонуємо вирішувати нетипові завдання.

Додаткова інформація

Ви можете пройти Linux курс лекцій Київ, не виходячи з дому. Наша система навчання побудована таким чином, що навіть не вимагає обов'язкової присутності на дистанційних лекціях. Нам важливо, щоб ви могли без проблем виконувати домашні завдання і робити практичні роботи дистанційно. Після закінчення навчання у вас буде можливість скласти іспити в незалежному центрі сертифікації та отримати документ міжнародного зразка.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.