Робототехніка, основи



  • 250 грн

Про курс

Об’єм курса:

Що вивчаємо:

На цьому курсі діти конструюють і програмують автономних роботів, створюють наукові проекти, вивчають тваринний світ, дізнаються про новітні технології, досліджують космічний простір.

Упродовж цього вступного курсу діти вивчають основи механіки, математики та програмування. Головний принцип навчання на цьому курсі — «а що, як…»: діти експериментують, перевіряють свої теорії та не бояться робити помилки.

Яких результатів досягаємо:

Маленькі дослідники зможуть компонувати деталі для створення різних механізмів, програмувати у середовищі LEGO Education WeDo 2.0, працювати у команді, знаходити спільну мову з напарником і розв’язувати складні завдання під час роботи над проектом.

Діти оперують поняттями: робот, датчик, комп’ютерна гра, маніпулятор, віртуальна реальність, інфрачервоне випромінювання, безпровідне з’єднання, механізми (кривошип, зубчаста передача руху, редуктор, передавальне відношення, ремінний механізм, черв’ячна передача руху).

Тривалість: 1 год 30 хв

Час проведення: https://inventor.com.ua/kharkiv-gagarina-rozklad/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.