Польська мова



  • 140 грн

Про курс

Наш курс спеціально розроблений для підлітків, які планують вступати до польських університетів або технікумів, щоб надати їм впевненість і знання, необхідні для ефективного навчання за кордоном. Ми зосередилися на розвитку усіх навичок: читання, письма, говоріння і аудіювання. Наші кваліфіковані викладачі стежать за вашим прогресом і весь час підтримують вас, допомагаючи уникнути найпоширеніших помилок та розвивати ваші сильні сторони.

Одна з головних переваг нашого курсу - можливість отримати сертифікат знання польської мови, який приймається польськими університетами та технікумами. 

Ми створили унікальну атмосферу, яка сприяє швидкому і легкому вивченню мови та дбає про ваш комфорт та задоволення від процесу навчання. У вас є можливість навчатися у нашому офісі у Полтаві або онлайн. Не зволікайте і реєструйтеся на наш курс і розкрийте перед собою безмежні можливості!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Карпенко Марія,22.02.2021, 18:34
Один рівень займає 2,5-3 місяця навчання у групі. Якщо займатися індивідуально, то може бути швидше. У групі вартість 60 грн-60 хвилин. Якщо індивідуально-200 грн за 60 хвилин.
Анастасія,22.02.2021, 17:25
Скільки годин потрібно для вивчення А1А2 та ціна години

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, коледжі в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.