Митний брокер



  • 7 500 грн за курс (Ціна договірна)

Про курс

Курси митного брокера, он-лайн (в зручний для Вас час) та стаціонар,
індивідуальний підхід, 20%-теорія, 80%-практики.

Маємо великий досвід у наданні брокерських послуг, декларування вантажів (експорт, імпорт). Поділимося усіма набутими знаннями і навичками.

У курс навчання входить установка програмного забезпечення MD OFFICE, реєстрація підприємства, проведення практичних занять щодо заповнення вантажних митних декларацій в режимі ЕК і ІМ для різних вантажів.

В практичну підготовку входить:

  • навчання митних декларантів безпосередньої роботи з програмами MD Office, MD Declaration;
  • проведення занять по заповненню попередніх декларацій ПД (ІМ ЇЇ), кодування за УКТЗЕД, створення модифікацій за деклараціями, заяв, актів і всіх супутніх документів.

Курси митних декларантів в першу чергу виявляться корисними для тих, чия діяльність пов'язана із зовнішньоекономічними поставками товарів, а також для тих, хто бажає працювати в цій сфері.

Індивідуальні уроки дозволять вам більш досконально вивчити матеріал, і задати викладачам максимум цікавих питань. Ми підлаштуємося під ваш графік, і ви зможете навчатися у зручний для вас час.

За детальнішою інформацією переходьте на сайт
custombrokeronline.blogspot.com/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Марія,20.07.2022, 18:41
Нещодавно отримала сертифікат, про закінчення курсу «Митний Брокер». Навчанням задоволена, все було легко та доступно. Викладач обирав зручний час, а також концентрував увагу на те, що мені було потрібно. Для навчання надається багато цікавих кейсів та матеріалу.
Іванка,26.05.2022, 12:04
Проходила курс, все дуже чітко і доступно пояснюється. Все дуже сподобалось, а особливо сподобався підхід викладача! Дуже приємно було вчитись!!!
Настя,24.12.2021, 15:25
Викладач доступно все пояснює, відразу практичні заняття, індивідуальний підхід до кожного студента. Дякую за отримані знання! Рекомендую
Марина,25.10.2021, 14:18
Очень компетентный, знающий свое дело специалист. Информация предоставлена в полной и доступной форме, с подробными комментариями, пояснениями и примерами из практики.Спасибо большое за обучение!
Саша,07.10.2021, 18:48
Пройшла курси митного брокера,отримала сертифікат кваліфікованого брокера,чудово все засвоїла. Викладач хороший та все добре пояснює
Дана,20.09.2021, 09:19
Дійсно хороші курси. Викладач дає практику, і навчає зразу практично. Без сухої теорії і води. З розумінням ставиться до пропусків, якщо є на те причина. Переносить уроки. Рекомендую.
Наталія,01.07.2021, 19:49
Дуже дякую за отримані знання. Гарно викладена вся інформація, доступна подача матеріалу.
Микола,10.06.2021, 16:13
Пройшовши курси митного брокера дуже сподобалась побудова практичних занять,професійний та чіткий підхід викладача. Дякую за отримані знання
Андрій,10.06.2021, 00:36
Жахливе навчання одна "вода" без чогось грунтовно.
Admin,11.06.2021, 14:55
Ваш коментар не відповідає дійсності такий учень як Андрій не проходив навчання у нашому навчальному центрі викладач перевірений часом за п'ять років викладання курсів митного брокера багато наших студентів відкрили свою справу і працюють митними брокерами-декларантами за що нашому закладу дякують. Для нас важливі різні відгуки як хороші так і погані

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Луцьку, ЗВО/ВНЗ в Луцьку, коледжі в Луцьку, репетиторів в Луцьку, роботу в Луцьку.