Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Усунення неполадок в мережевому підключенні



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете навчитися усувати різні неполадки, пов'язані з мережевим підключенням? Це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. Пропонуємо вам пройти DevOps / DevNet курси Дніпро і на власному досвіді переконатися в тому, наскільки просто і цікаво вчитися. Ба більше, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми точно знаємо, які професії зараз найбільш затребувані. А тому пропонуємо пройти курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Дніпро, які допомагають їх отримати. Адже якщо ми зробимо добре свою роботу, то в світі стане на одного фахівця більше. А кожен такий надійний айтівець наближає наш світ до високотехнологічного майбутнього.

Програма курсу

Ви знаєте, що з себе представляє робота фахівця з програмованих мереж і систем? Найчастіше такі фахівці працюють над вирішенням питань у галузі автоматизації будь-яких процесів на підприємстві. Зокрема, вони розробляють спеціальні програми, які допомагають вирішувати рутинні завдання за допомогою простих алгоритмів. При цьому відбувається суттєва економія часу фахівців, оскільки їм достатньо налаштувати за алгоритмом всього одну одиницю обладнання. А автоматичний алгоритм вже налаштує все інше за зразком.

Також варто відзначити, що для отримання посади фахівця з програмованих мереж і систем не потрібно вчитися багато років. Ба більше, вам не потрібні поглиблені знання у різних сферах — достатньо приблизно розуміти, що з себе представляють системне адміністрування, програмування і мережеві технології. Проте, певні знання все ж знадобляться. Зокрема, необхідно вміти усувати несправності в роботі мережі.

Щоб цьому навчитися, варто пройти DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Дніпро, які допоможуть дізнатися відповіді на наступні питання:

  • яке є мережеве обладнання;
  • як налаштовувати мережеві протоколи;
  • як усувати несправності в роботі устаткування.

Це і багато іншого ви зможете дізнатися від наших інструкторів. Ба більше, вони допоможуть вам підготуватися до здачі іспитів для отримання індустріального сертифіката.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі прагне допомогти кожному студенту отримати максимальну кількість знань. Тому ми пропонуємо не тільки авторську методику викладання складного матеріалу, але і допомогу круча. Наші фахівці допоможуть вам не втратити мотивацію і домогтися всіх поставлених цілей. Чи готові почати вчитися? Будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.