Speak Well School, школа англійської мови

Підготовка до НМТ з англійської мови



  • 2 400 грн на місяць

Про курс

Наші методисти розробили оптимальну програму підготовки до НМТ, щоб за 3,5 місяці не просто підвищити рівень володіння англійською мовою, а й заточити знання під структуру НМТ, опрацювати кожну частину іспиту і досягти максимальних результатів. Досвідчені викладачі допоможуть слабкі сторони перетворити в сильні і поділяться секретними «лайфхаками» здачі НМТ.

Ми пропонуємо курси підготовки до НМТ індивідуально, в міні-групах і в групах до 9 чоловік. Заняття проходять в Києві та онлайн.

Детальніше про програму:

Структура курсу підготовки до НМТ з англійської мови

Entry Test - вступний тест, який допоможе визначити ваші слабкі місця і правильно розставити акценти в процесі підготовки до здачі НМТ.

Progress Tests - в програму включені чотири проміжних тести для відстеження прогресу. 

Mock Test - написання заключного тесту в умовах максимально наближених до реального іспиту, детальний аналіз результатів, робота над помилками.

 Post-test analysis - аналіз результатів фінального тесту та рекомендації щодо покращення результату.

Підготовка до НМТ з англійської мови індивідуально і в міні-групах

Є чудова можливість сформувати максимально зручний саме для вас графік навчання: розклад і кількість занять, їх наповнення і структуру. Це може значно прискорити темп підготовки, а також підійде тим, хто вже готувався до іспиту і хоче систематизувати знання.

Для точного визначення рівня володіння англійською мовою необхідно буде пройти безкоштовне тестування. Але немає ніякої необхідності очікувати старту групи!

Після оплати (не менше 5-ти занять), ви відразу починаєте підготовку.

Переваги підготовки в Speak Well

  • індивідуальний підхід до кожного студента - підготовка проводиться в невеликих групах або індивідуально - викладач може приділити увагу кожному, визначити слабкі сторони і перетворити їх в сильні;
  • невелика тривалість навчання - курс максимально інтенсивний і дуже інформативний - студенти постійно знаходяться у фокусі, не втомлюються від монотонності і рутинних завдань;
  • тільки висококваліфіковані викладачі, які спеціалізуються на мовних іспитах - саме вони зможуть поділитися безцінними порадами і допомогти досягти мети;
  • ефективна програма навчання - практичність і структурованість кожного заняття є основними складовими якісної підготовки і, в результаті, успішної здачі іспиту;
  • система контролю якості навчання - вступне, проміжні і фінальне тестування дозволяють простежити прогрес від початку до кінця, що є відмінним мотиваційним фактором.

Реєструйтеся на безкоштовне тестування та пробне заняття.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.