Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: поширені загрози та атаки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вивчення кібербезпеки передбачає як розуміння методів боротьби з хакерами, а й, насамперед, знання видів загроз і атак. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як саме зловмисники можуть нашкодити конфіденційним даним та проникнути в корпоративну мережу, то пропонуємо вам пройти курси CCNA Cyber Ops Кривий Ріг. Вчитися у нас ви можете як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

На сьогоднішній день статистика з атак хакерів у світі лякає. Щомиті зловмисники намагаються проникнути в мережу підприємств, впровадити в системи віруси та заразити пристрої ботнетами. Безумовно, існують засоби захисту від цих загроз. І наші докладні курси Cyber Ops Cisco Кривий Ріг допоможуть розібратися.

Програма курсу

Мало хто знає про те, що хакери з'явилися разом із винаходом комп'ютерів. І вже кілька десятків років зловмисників не залишає бажання вкрасти інформацію, отримати доступ до чужої мережі чи впровадити небезпечні віруси. Щороку фахівці вигадують нові способи захисту від хакерської загрози, а й злочинці постійно вдосконалюють інструменти злому. На жаль, чим більше розвивається сфера інформаційних технологій, тим більше у хакерів з'являється можливостей нашкодити. І на даний момент єдині, хто може завадити зловмисникам, — це фахівці з кібербезпеки. Щоб стати таким героєм, достатньо закінчити курси Cisco Cyber Ops Associate у Кривому Розі.

Існує безліч різновидів мережевих атак, основними серед них є:

  • шпигунство;
  • несанкціонований доступ;
  • соціальна інженерія;
  • відмова в обслуговуванні;
  • переповнення буфера;
  • використання шкідливого ПЗ.

Шпигунство здійснюється в першу чергу для того, щоб вивідати корпоративні секрети і потім продати їх або обміняти на винагороду від замовника. Несанкціонований доступ — це зламування мережі за допомогою бекдорів, використання вразливостей, перехоплення незахищених даних у мережі або застосування соціальної інженерії. Атака типу відмова в обслуговуванні (DoS та DDoS) — застосування ботнету. Те саме стосується і переповнення буфера.

Найчастіше зловмисники використовують впровадження шкідливого програмного забезпечення у різний спосіб (зокрема переліченими вище). Це можуть бути віруси для створення ботнету, майнінгу криптовалюти, шифрувальники, шпигунські програми та багато іншого. Вміння вчасно розпізнати та запобігти загрозі є основною навичкою для фахівця з кібербезпеки. І щоб навчитися цьому на високому рівні, достатньо витратити лише кілька місяців.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Кривому Розі пропонує вивчення кібербезпеки за програмою від компанії Cisco. На сьогоднішній день це один із найкращих навчальних комплексів, який дозволяє в максимально короткі терміни стати спеціалістом у новій для себе області. Стати нашим студентом може будь-хто, незалежно від віку, статі, наявних навичок. Ми пропонуємо знання з нуля та до рівня спеціаліста з міжнародним сертифікатом. Для навчання достатньо приділити лише дві-три години на день, а самі заняття можна відвідувати в онлайн-форматі з будь-якого міста.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.