Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Захист кінцевих пристроїв



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Коли ми говоримо про безпеку мережі, то передусім маємо на увазі захист кінцевих пристроїв. Це будь-які пристрої, підключені до мережі, які використовуються для доступу до інформації, а також для виконання різних завдань. Наші курси з кібербезпеки найкращі Херсон, а тому допоможуть вам навчитися захищати кінцеві пристрої. Навчання можна пройти як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

До кінцевих пристроїв належать комп'ютери, ноутбуки, планшети, смартфони. І всі вони мають високий рівень уразливості перед атаками хакерів. Тому курс кібербезпеки Херсон у подробицях розповідає про методи захисту цього обладнання від зловмисників.

Програма курсу

Кінцеві пристрої можуть використовуватися для різних цілей, включаючи доступ до електронної пошти, соціальних мереж, банківських рахунків, онлайн-покупок та інших конфіденційних даних. З цієї причини безпека кінцевих пристроїв є критично важливою, так як вони можуть бути схильні до різних видів кібератак. Зокрема:

  • атак вірусів та троянів;
  • фішингу;
  • злому через бекдори та вразливості.

Уміння захищати кінцеві пристрої є одним із основних завдань фахівця з кібербезпеки. І насамперед воно забезпечується за допомогою захисту кінцевих пристроїв від шкідливих програм. Існує безліч способів, якими користуються хакери для впровадження зараженого програмного забезпечення в пристрої. І насамперед фахівцям необхідно вміти аналізувати шкідливе ПЗ для забезпечення захисту від нього.

Крім того, існує таке поняття, як запобігання вторгненням на основі хоста (HIDS). Це методика, що дозволяє захищати систему від вторгнення за допомогою проведення аналізу дій, що відбуваються на окремих пристроях (хостах) у мережі. Якщо ж фахівцеві вдалося відловити вірус, необхідно помістити його в пісочницю для подальшого вивчення.

Наші курси спеціаліст з кібербезпеки Херсон допоможуть вам навчитися всебічно аналізувати шкідливе програмне забезпечення та його можливості, щоб запобігти атакам на кінцеві пристрої. Ви познайомитеся з найсучаснішими вірусами та розберете методи боротьби з ними.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні буде рада бачити вас серед наших учнів. Ми підготуємо вас до міжнародної сертифікації та дамо цінні знання для роботи. А також допоможемо реалізувати себе у сфері кібербезпеки. Наші заняття можна відвідувати у вільний час з будь-якої точки України в режимі онлайн.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.