Курси

Лідер, освітній центр




Про компанію

Освітній центр «Лідер» здійснює підготовку до ЗНО/НМТ з усіх шкільних предметів. Заняття офлайн, онлайн.

Чому необхідно займатися додатково поза школою для здачі ЗНО?

Програма, по якій Міністерство освіти становить тести для абітурієнтів, виходять за рамки шкільного курсу, тому наші викладачі створюють спеціальні ефективні методики, що допомагають запам'ятати більше матеріалу, спрямовані на повторення і поглиблене вивчення предметів.

Реформи дозволили подолати корупцію, тому тепер роль грає тільки рівень знань з профільних предметів. Підготовка до ЗНО з математики включає методики, що допомагають вирішувати задачі та рівняння з алгебри і геометрії підвищеної складності. Якщо ваша майбутня професія буде мати відношення до розрахунків, аналізу та логікою, то без додаткових знань не обійтися. Підготовка до ЗНО з української мови необхідна всім майбутнім студентам, так як даний тест проходять обов'язково все.

Навчання в освітньому центрі «Лідер» - це море переваг: Висока націленість на результат Професіоналізм високого рівня. До кожного учня викладачі школи підбирають індивідуальний підхід, так як діти інформацію сприймають по-різному. Перш ніж почати навчання, дитина проходить вхідний тест. і згідно з результатами, учень визначається в комфортну для його рівня групу. Заняття проходять з усіх предметів: української мови та літератури, математики, англійської, їсторії України, географії, фізики,біології.

Наші групи складаються з 3-6 чоловік. За -етому кожен учень може отримати достатньо уваги викладача У центрі «Лідер» працюють досвідчені і кваліфіковані викладачі. Викладачі школи постійно аналізують зміни в програмах ЗНО з математики, української мови, англійської мови та інших предметів, завдяки чому вони розробляють ефективні методики, що охоплюють шкільну програму.


Курси

1
  • 140 грн за заняття (60 хвилин (групове))
  • Науки та підготовка до ЗНО/НМТ - Лiтература, Мова
  • Молодша школа, середня школа, студенти
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.