Курси

ТНМУ, факультет післядипломної освіти




Про компанію

Тернопільський національний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського - провідний вищий навчальний заклад України, в якому навчається понад 4 тисячі вітчизняних та біля 2 тисяч іноземних студентів, працює понад 640 викладачів. Функціонує 5 факультетів (медичний, стоматологічний, фармацевтичний, іноземних студентів і післядипломної освіти), 5 навчально-наукових інститутів, 57 кафедр, стоматологічний відділ університетської клініки. Це єдиний університет України, в якому запроваджено дистанційну форму навчання для іноземних і вітчизняних медсестер-бакалаврів і магістрів. Діє навчально-практичний Центр симуляційного навчання, 6 акредитованих науково-дослідних лабораторій, є власне видавництво «Укрмедкнига», навчально-оздоровчий комплекс «Червона калина».

ТНМУ – член Європейської асоціації університетів, приєднався до Великої Хартії Університетів, бере участь у Балтській університетській програмі, співпрацює з понад 80 закордонними партнерами.

Категорії курсів


Курси

1
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Медицина, фармацевтика
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Тернополі, ЗВО/ВНЗ в Тернополі, коледжі в Тернополі, репетиторів в Тернополі, роботу в Тернополі.