Курси

SpeakOK




Про компанію

Репетиторский центр «SpeakOk»

Це не тільки гарантована можливість реалізації ваших цілей у вигляді високого рівня знань, а й допомога висококваліфікованих фахівців з впровадження ваших планів в життя.

«SpeakOk» не просто Репетиторский центр - ми сім'я, готова прийняти в своє коло кожного, хто прагне до самовдосконалення і саморозвитку. Всі наші друзі -Студенти після звернення до нас мають високогарантований результат. Тому що ми - команда професіоналів, любляча створювати всі умови для кожного вашого рішучого і впевненого кроку в завтрашній день. Ми - команда, яка не стоїть на місці!

Ми - команда, яка розвивається разом з вами щодня! Ми завжди цінуємо думку кожного члена нашої сім'ї «SpeakOk».

Чому саме ми?

Тому що у нас одні з найдемократичніших цін в місті, ми постійно тішимо вас нашими новими аукціонними пропозиціями! І звичайно, тому що ми як справжня сім'я зацікавлені в тому, щоб ваші друзі і родичі навчалися і розвивалися разом з нами, адже йти до успіху потрібно швидко і дружно! Звертайтеся до нас, і ви не тільки придбаєте масу нових і корисних знань, що дозволяють вам займати лідерські позиції, але і отримаєте нових друзів і однодумців, також зацікавлених у розвитку.


Курси

1
  • 1 200 грн на місяць (8 занять)
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.