Компанії

BPI Group




Коротко про компанію

BPI Group надає послуги навчання та консалтингу в галузі передових методів організації та управління виробничими процесами.

Ми прагнемо допомогти нашим клієнтам, пропонуючи найкорисніше з того, що може запропонувати світовий досвід.

Послуги

Застосування ефективних рішень у сфері операційного вдосконалення виробничих і управлінських процесів, заснованих на світовому досвіді

Навчання та підготовка функціональних і лінійних менеджерів управлінню проектами: Шість сигм

Методики Ощадливого виробництва і Загального управління якістю для зниження виробничих втрат і створення максимальної цінності за мінімуму зусиль і ресурсів

Управління змінами при впровадженні програм "Ощадливого виробництва".

Хошин Канрі для досягнення стратегічних цілей компаній за рахунок поліпшення послідовності виконання завдань і налагодження міжфункціональних зв'язків.

Методологія Оптимізації Ланцюжка Поставок - для комплексного вирішення проблем поставок і вибудовування системи ефективної внутрішньої і зовнішньої логістики.

Формування моделі "Організацій, що навчаються".

Коучинг - допомога в індивідуальному розвитку лідерів.

Клієнти

NORD, Ощадбанк, Mefro Wheels, ДонбассЭнерго, Фармацевтическая компания Дарница, Corum Group.

Додаткова інформація

Ми пропонуємо світовий досвід створення ефективних систем у сфері операційного менеджменту

Ми навчаємо і готуємо нижчий і середній рівні менеджменту

В результаті нашої роботи, кожен клієнт має право розраховувати на повноцінний проєкт з розвитку базових елементів власної виробничої системи, побудованої на принципах Ощадливого Виробництва.

Наша компанія акредитована реалізовувати спільні проекти з TAM/BAS Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР, Лондон). Співпраця передбачає компенсацію від 25% до 75% витрат підприємств на наші консалтингові послуги, але не більше 10 000 євро (без урахування податків).

Наші проекти

Компанія NORD. Впровадження в компанії "Методу Виробництва НОРД", заснованого на принципах Ощадливого Виробництва. Стандартизація всіх процесів. Збільшено показники якості на 50% і знижено операційні витрати на 20%. Створення проєктного офісу для управління програмою проєктів, спрямованих на реалізацію операційної стратегії. Розробка операційної стратегії на основі методології Hoshin Kanri.

Ощадбанк. Розгортання проєктного офісу в Донецькому Обласному Управлінні ПАТ "Ощадбанк" для управління проєктами операційного вдосконалення.

Компанія Mefro Wheels. Впровадження внутрішньокорпоративного стандарту 5S в компанії Mefro Wheels (АвтоВаз).

Компанія "Донбасенерго". Розгортання проектного офісу в ремонтному блоці ПАТ "Донбасенерго" (Слов'янська ТЕС). Введення в операційну діяльність управління проектами в середовищі MS Project. Впровадження програми Бережливого виробництва на Слов'янській ТЕС ПАТ "Донбасенерго".

Компанія "Дарниця". Впровадження інструментів Ощадливого виробництва у Фармацевтичній фірмі "Дарниця" 2016 р.

Компанія "Corum Group". Навчання персоналу "Corum Group" принципам Ощадливого виробництва. Ініціація програми впровадження. Підготовка регламентів.

Запуск першого в Україні тренінгу за спеціалізацією Six Sigma - Yellow Belt (Шість Сигма - Жовтий пояс) спільно з Академією PwC.

Організація професійної спільноти практиків операційних поліпшень LeanForum.

Запуск програми "Майстер Операційного Вдосконалення" (Master in Operational Excellence) спільно з Бізнес-школою "Крок" (м. Київ) 2017р.

Тренери

Корпоративні тренінги

Статті

11

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.