Тренери

Степаненко Наталія Петрівна




Про тренера

Наталія Петрівна маючи великий досвід роботи головним бухгалтером в різних сферах діяльності та завдяки досвіду роботи в відділі документальних перевірок Державної податкової служби створила свій авторський курс «Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS та головний бухгалтер».

   Весь курс Наталія Петрівна дає своїми словами,не читаючи конспектів, пояснюючи Законодавство простими словами,на прикладах.

     Курс побудований на прикладі підприємства на загальній системі оподаткування, діяльність якого пов’язана з торгівлею та наданням послуг і по підсумкам курсу слухачі вже самостійно створюють самостійно в програмах платника єдиного податку, здійснюють діяльність ,складають звітність.

    Навіть якщо ви навчалися в університетах і ті ,хто зовсім не має досвіду в бухгалтерії вже після першого заняття будуть розбиратися на яких рахунках які активи обліковуються, як вони розносяться по рахунках бухгалтерського обліку ,виводяться обороти ,зводиться оборотно-сальдова відомість,закриваються рахунки 7 та 9 класу. Скільки всього нового ви дізнаєтеся!

     Протягом курсу ви закохаєтеся в бухгалтерію і в першу чергу тому ,що Наталія Петрівна дуже гарно пояснює . В її руках людина ,яка зовсім не розбиралася в бухгалтерії зможе після курсу вести бухгалтерський облік, вільно працювати в програмі. В курсі велика кількість практичних занять.

Практикуючим бухгалтерам буде корисно поглибити свої знання та дізнатися масу нюансів, змін і прикладів з сьогоднішніх буднів бухгалтерії.

 Скільки гарних відгуків та задоволених студентів навчанням у Наталії Петрівни. 

Відкриті тренінги

Статті

21

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ольга,11.08.2023, 09:59
Життя заставило змінити професію в 50 років. Знайома порадила курси бухгалтерів пройти в навчальному центрі Пульс. Я від першого заняття була з купою вражень,така кількість інформації!!! Але згодом я увійшла в колію,відчула себе впевнено, наполегливо займалася вдома і результат вийшов чудовий. Тепер я працюю бухгалтером,товарознавцем і адміністратором завдяки отриманим знанням. Дуже класний викладач,професійність,знання,впевненість і любов до своєї професії відчувається.
Олена,08.08.2023, 10:05
Наталія Петрівна - професіонал в сфері бухгалтерського обліку. Я в захваті від цієї людини,як вона подає матеріал,своїми словами,з любов'ю до своєї справи. Тому і результат - всі після курсу бухгалтера працюють самостійно. Рекомендую.
Ольга,02.03.2023, 09:20
Навчалася у Наталії Петрівни онлайн,сама з Одеси . Спочатку була невпевнена в такому форматі навчання,але , дійсно зручно. Особливо подача бухгалтерії своїми словами,в формі діалогу,з великою кількістю інформації та практичних занять. Я мала диплом про вищу освіту,але не працювала . Курси мені дали поштовх в житті,я стала впевнена в своїх знаннях,тому вирішила відкрити свою справу в цій сфері. Дуже вдячна Наталії Петрівни за підтримку і вміння повірити в себе. Рекомендую.
Тетяна Іванівна,14.01.2023, 02:33
Все життя працюю бухгалтером ,а ця професія потребує постійного підвищення кваліфікації,змінюється законодавство,впроваджуються нові програми ,технології. Маючи вищу освіту в цій сфері ,а також досвід відвідування курсів бухгалтерів хочу подякувати долі,що на свому життєвому шляху познайомилася з Наталію Петрівною. Викладач від Бога ,курс дає без конспектів,все своїми словами ,з великою кількістю практичних завдань і життєвих прикладів,які гарно запамятовуються. Після курсу бухгалтера у Наталії Петрівни в 2014 стала головним бухгалтером великого підприємства ,але минулого року пройшла онлайн курс сама і записала своїх бухгалтерів . Дуже задоволені . В курсі не тільки бухгалтерія,але і всі налаштування,які так необхідні бухгалтеру для роботи ,особливо в новій BAS. Рекомендую як фахівця високого рівня.
Олександр,28.03.2021, 22:45
Курсами бухгалтерів задоволений. Все своїми словами, багато практики.. Рекомендую
Олена,26.02.2021, 04:14
Викладач з великої літери. Вміє навчити, пояснити. Курси бухгалтерів супер. Рекомендую
Елена,18.12.2020, 14:45
Очень хорошие бухгалтерские Курсы. Проводятся онлайн, что очень удобно. Много практики
Ольга,11.12.2020, 13:06
Курси бухгалтерів в навчальному центрі «Пульс » класні .Як для тих,хто з нуля суперові. Все легко ,доступно на зрозумілій українській мові. Під впливом лишилася після перших двух занять. Закінчила технікум,університет ,а за 2 заняття почула більше чим за весь період в універі. Практикм ,дійсно , достатньо,щоб пройти конкурс та працювати бухгалтером. Працюю вже 6 місяців бухгалтером,нічого того ,що ми не проходили на курсах не роблю. Так що раджу -не пожалієте

Залишити коментар

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.