Тренери

Хоманс Лара




Про тренера

Магістр журналістики i психології. Понад 20 років активно працює у сфері комунікаційної взаємодії. У якості консультанта з PR та стратегічних комунікацій працювала у Представництві International Financial Corporation в Україні.
Автор і викладач курсів «Стратегічні комунікації», «Бізнес-комунікації» в рамках МВА програм та програм управлінського розвитку Києво-Могилянської бізнес-школи. 

Має власний консультативний і тренінговий бізнес з напрямків ефективної комунікації, результативного управління, трансформаційного лідерства, впливового партнерства. Провела понад 80 консультативних та тренінгових програм в Україні та країнах СНД. Отримала нагороду Award for Excellence від Світового банку (World Bank) за видатні досягнення у складі команди консультативного проекту IFC.

Інтелектуальний лідер програми MML (Master of Arts in Management and Leadership) при kmbs. Викладає курси з управлінської та лідерської взаємодії, розвитку комунікаційних та презентаційних навичок.

Автор і коуч трансформаційних історій, www.larahomans.com


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.