Школи в Білій Церкві

Білоцерківська гімназія-початкова школа №21 Білоцерківської міської ради Київської області



Про школу

Інформація з офіційної бази ЄДЕБО
  • Комунальна форма власності
  • I-II ступенів
  • Гімназія
  • Міська школа

  • Українська мова навчання

745
учнів
840
загальна кількість місць
24
класи
53
особи персоналу
36
приміщень
5
інклюзивних класів
8
учнів в інклюзивних класах

Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Школа не переповнена, моїм дітям приділяється належна увага та знання. Тут навчається моя менша дитина, старша, закінчувала ще 11 клас, ми задоволені вчителями, якщо виникали питання, завжди вирішували або при зустрічі або через класрум, це все робочі моменти як і в кожній школі. Якщо обирати заклад для навчання- то ця школа рухається в напрямку позитивних змін))))

,

Хороша школа, до вчителів притензій немає. Ті, хто хоче навчатися- мають гарні результати. Конфліктних ситуацій не виникало, а як були якісь питання- класний керівник завжди допомагає їх вирішити👍

,

Цю школу закінчила я,моя старша донька.На сьогоднішній день в ній навчається менша дитина і онука .В школу ідуть із задоволенням, на вчителів не скаржаться.Рекомендую.

,

Супер школа) Вчителі, всі професіонали своєї справи. Моя дитина жодного разу не жалілась на погане відношення чи превзяту поведінку вчителів. Не розумію, чому особисті конфлікти переносяться на узагальнену думку!

,

Моя дитина навчається у 21 школі і за весь час ніяких проблем чи конфліктів не виникало. Лише повага та вдячність учителям за знання та виховання моєї дитини


Залишити відгук

Дивіться також усі школи в Білій Церкві, ЗВО/ВНЗ в Білій Церкві, коледжі в Білій Церкві, курси в Білій Церкві, репетиторів в Білій Церкві, дитячі садки в Білій Церкві, роботу в Білій Церкві.