
семінар
Якість зерна при післязбиральної обробки та зберіганні. Новий стандарт на пшеницю ДСТУ 3768:2019
Програма
1. Особливості приймання та післязбиральної обробки зерна різних культур:
- Особливості приймання зерна різних культур (відбір проб)
- Особливості технології очищення зерна окремих культур
- Розробка режимів очищення зерна, підбір сит
2. Сертифікація лабораторії згідно вимогам gmp+ (по зерну):
- Стандарти та схеми сертифікації для первинних виробників сільськогосподарської та харчової продукції (GMP+, GlobalGAP, Органічний продукт)
3. Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю зерна
- Метрологічна служба, організація і компетенція
- Основні аспекти стандартизації
- Переваги сертифікації
- Сертифікація, зовнішній та внутрішній аудит
- Принципи системи НАССР
- Сфера застосування системи НАССР
- Визначення якості безпеки продукції за НАССР
- Практичні заходи впровадження НАССР на елеваторах
- Практичні заходи впровадження НАССР в зернових лабораторіях
4. Основні зміни нормативів у стандарті ДСТУ 3768:2019 (вступає в дію з 10.07.2019 р.) «Пшеница. Технические условия».
Інші тренінги у категоріях:Медицина, фармацевтикаВиробництво, промисловiсть
А також ЗВО (вузи) в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетитори в Києві, робота в Києві
Коментарі
Залишити коментар
При заповненні форми була допущена помилка
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Дякуємо!
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.