Work.ua 16 років! З днем народження! Сховати банер
Корпоративні тренінги
Стандарты технологии развитие
семінар

Основні принципи роботи в мікробіологічній лабораторії. Роль лаборанта в проведенні мікробіологічних досліджень


  • 2500 грн -5%
  • Кожен слухач отримає новорічний подарунок!



Програма

  1.  Правила роботи в мікробіологічній лабораторії. Вивчення основного обладнання для мікробіологічної лабораторії. Мікроскоп. Техніка проведення мікроскопії. Приготування фарбованих та нефарбованих препаратів мікроорганізмів.
  2.  Приготування основних поживних середовищ. Стерилізація посуду та поживних середовищ.
  3. Посів на поживні середовища та ріст мікроорганізмів на цих середовищах. Аналіз результатів дослідження.
  4. Мікробіологічний контроль та санітарно-гігієнічний стан виробництва харчових продуктів.
  5. Морфологія мікроорганізмів, основних видів грибів, що мають практичне значення для харчової промисловості та техніка проведення мікроскопії.
  6. Вивчення властивостей мікроорганізмів, що викликають псування харчових продуктів (плісневі гриби та дріжджі) .
  7.  Методи кількісного обліку мікроорганізмів. Аналіз складу мікрофлори для різних видів сировини, напівфабрикатів та готової продукції .
  8.  Методи обліку та аналізу мікроорганізмів води, повітря, обладнання та інших об’єктів пов’язаних з виробництвом харчових продуктів . Мікробіологічний аналіз води.


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Медицина, фармацевтикаВиробництво, промисловiсть