Digital - аналітика у діяльності HR Як працює бізнес? Кругообіг грошових коштів Ключові поняття фінансового управління (доходи, витрати, витрати, собівартість тощо). Концепція прибутку. Вміння читати…
Блок 1 Управління ефективністю працівників. Матеріальна та нематеріальна мотивація Поняття системи мотивації та її роль в управлінні персоналом Складові та принципи системи мотивації персоналу. Причин…
Поняття управління запасами: Цикл керування запасами; Порівняння основних моделей управління запасами; Розрахунок параметрів моделей за умов невизначеності. Ключові показники ефективності управління з…
Розробка моделі компетенцій Понятійний апарат: компетенція, компетентний підхід, управління компетенціями. Класифікація компетенції. рівні розробки компетенцій Форми опису компетенцій: Модель робочого…
Оцінка та атестація персоналу. Підвищення результативності роботи працівників Оцінка та атестація персоналу: українська та зарубіжна термінологія Типові цілі проведення оцінки персоналу, їх взаємозв'я…
Менеджер із закупівель та специфіка закупівельно-постачальної діяльності Варіанти побудови закупівельно-постачальної діяльності компанії. Розподіл відповідальності та обов'язків Взаємини відділу закуп…
Модуль-01. Подключение к внешним источникам и очистка данных: редактор запросов (POWER QUERY) особенности подключения к разным источникам данных: БД, другие файлы Excel, папки с файлами, .csv, сайтам…
Основы безопасности пищевой продукции Основные понятия пищевой безопасности и общие принципы пищевого законодательства Правовые основы технического регулирования, надзора и контроля в ресторанном бизн…