Компанії

Memory Development Center




Коротко про компанію

Центр розвитку памʼяті

Ми хочемо, щоб люди навчилися користуватися своєю пам'яттю, і пустоголових споживачів інформації стало менше. Тому ми створили Центр розвитку памʼяті та сайт memory.education

Послуги

Тренінги памʼяті та курси памʼяті

Тут ми навчаємо, як запамʼятовувати інформацію. Це допоможе вам краще вчитися, справлятися з роботою і виділитися серед тих, хто замість памʼяті користується Google.

https://memory.education/training/

Таємні знання давніх греків: як запамʼятовувати складну інформацію

Це безкоштовний курс з 5 відеоуроків та додаткових матеріалів. Пройшовши всі уроки, ви дізнаєтесь про обмеження природної памʼяті та зрозумієте, чому ви не можете запамʼятати складну інформацію без спеціальних навичок запамʼятовування.

https://memory.education/training/start/

Базовий тренінг памʼяті

Ви дізнаєтеся, як застосовувати мнемотехніку для запамʼятовування реальної інформації. Для всього, що оточує вас у житті і що потрібно запамʼятовувати кожному: розклади, дати, обличчя та імена, дні народження, телефони, адреси, табличні дані, терміни та їх визначення, фактичну інформацію та багато іншого.

https://memory.education/training/basic/

Тренінг запамʼятовування тексту

Спеціалізований тренінг, на якому вас навчать запамʼятовувати статті, журнали, підручники, книги, лекції, закони, енциклопедії та інший складний текст.

Для студентів, викладачів, експертів, керівників, чиновників, науковців та всіх, кому необхідно утримувати в голові великий обсяг складної текстової інформації.

https://memory.education/training/text/

Корпоративний тренінг памʼяті

Основні принципи однакові. Але кожен тренінг адаптований до потреб і діяльності конкретної компанії або підрозділу.

https://memory.education/training/corporate/

Індивідуальне тренування памʼяті

Тут тренер працює з вами один на один. Це довго, дорого і нелегко потрапити: Тренер фізично не може вести більше 3 клієнтів одночасно.

https://memory.education/training/coaching/

Майстер-група

Це необмежена підтримка для тих, хто пройшов наш тренінг з розвитку памʼяті. Закрита професійна «тусовка», де ми разом рухаємося вперед.

https://memory.education/training/master/

Додаткова інформація

Журнал

Тут ми говоримо про методи і техніки запамʼятовування інформації. Корисно зайти, якщо вам цікаво дізнатися про історію та теорію мнемоніки (мнемотехніки), техніки запамʼятовування, про тренування та покращення памʼяті в цілому.

https://memory.education/journal/

Поради

Ми завжди намагаємося відповісти на ваші запитання про покращення памʼяті та техніки запамʼятовування.

Заходьте сюди, щоб запитати про себе або подивитися поради для інших. Можливо, ми вже відповіли на ваше запитання.

https://memory.education/advice/

Про нас

Тут ми розповідаємо про себе, публікуємо відгуки та подяки про тренування памʼяті, фотографії тренувань памʼяті та наші виступи в ЗМІ.

https://memory.education/about/

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.