Тренери

Балдіна Ірина




Про тренера

«Моє хобі співпадає з роботою»
З дитинства Ірина мріяла стати художником, навчалась у Львівський дитячий художній школі імені Олекси Новаківського. А далі художнє училище і перша професія – художник-реставратор. Фахову вищу освіту Ірина здобула в Український Академії Друкарства на кафедрі книжкової графіки та дизайну друкованої продукції.
Практичний різнобічний досвід молода дизайнер набувала в рекламних агенціях «МЕГА клас», «Наша справа», газеті «Поступ», журналі «Автоспорт» та видавництві «Бібльос». Творчим здобутком стали ілюстрації книжок відомих письменників Ірини та Ігоря Калинців.
Прийшов життєвий та професійний досвід. Тому природньо Ірина стала одним із співзасновників фото-дизайн студії «ФОТОГРАФІКА». Успішно реалізовані проекти «Львівська залізниця», «Корн», «Абсолютний стандарт», ТВК «Південний» та багато інших. На рекламному фестивалі «Золотий бублик» у Львові – перша премія глядацьких симпатій.
У 2011 році Ірина Балдіна створила власну творчу студію «Дизайн майстерня», яка спеціалізується на графічному дизайні, поліграфії, рекламі, комерційній та книжковій ілюстрації.
Останні роки Ірина ще стала й професійним педагогом – спікером в освітньому проекті MOMS 3.0 «Бізнес-сніданки та бізнес-ланчі для мам», викладачем майстер-класів у Малій Бізнес-школі Львівського інституту менеджменту та в Академія розвитку особистості "Unique"
Ми пишаємось нашою колегою – дизайнером та художником за покликанням Іриною Балдіною, яка успішно передає свій досвід і знання слухачам Академії СТАРТ_ІТ.
? Крім професійних здобутків Ірина має спортивні розряди з парашутного спорту, альпінізму та рафтингу.
З Іра Балдіна учасники табору проведуть Першу програму «Стань дизайнером для соцмереж у графічному редакторі Adobe Photoshop»
Школярі будуть вміти:

  • Робити власні емоджі та смайлики.
  • Використовувати інструменти та палітри Adobe Photoshop.
  • Вільно малювати креативні стікери.
  • Працювати з інструментами пензля, олівця, пера.
  • Зробити неповторну аватарку з ефектами.
  • Працювати з інструменти ретуші, фільтрів та ефектів.

Ще не чули про наш табір?
Тут є більше 

Статті

1

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.