Престиж, науково-освітній центр

1С Підприємство 7.7., 8.1, індивідуально



  • 11 900 грн за курс

Про курс

Спеціалізація програми курсу 1С на вартість не впливає.

В базовому (не-спеціалізованому) курсі розглядаються такі розділи комп'ютерного обліку як:

  1. Структура та основні принципи роботи з програмою, (Введення початкових даних, принципи роботи з довідниками, документами, журналами, звітами).
  2. Облік касових операцій та операцій по рахунках в банку. (Прибутковий та видатковий касовий ордер, касова книга, платіжні доручення, банківські виписки, звіти по рахункам в банку).
  3. Розрахунки з підзвітними особами. Авансові звіти.
  4. Облік взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями. (Оприбуткування та видаток товарно-матеріальних цінностей, готівкові та безготівкові взаєморозрахунки).
  5. Облік товарно-матеріальних цінностей та послуг.(Акти наданих та отриманих послуг, складські переміщення, інвентаризація, списання ТМЦ)
  6. Облік необоротних активів та МШП. (Інвестиції, основні засоби, необоротні активи, МШП - введення їх в експлуатацію, нарахування амортизації, продаж, списання, ліквідація).
  7. Податковий облік. (Податкова накладна, книги обліку продажу та придбання, реєстри)
  8. Облік затрат та виробництво продукції. (Списання матеріалів та витрат на виробництво продукції, калькуляція, визначення собівартості).
  9. Нарахування та виплата заробітної плати. (Розрахунок заробітної плати та відрахувань до фондів, Розрахунково-платіжні відомості, 1-ДФ)
  10. Закриття періодів та фінансові результати.
  11. Стандартна та регламентована звітність.

Описание курса на официальном сайте:

http://prestige-ua.mywebcommunity.org

Viber, telegram, wechat, instagram, whatsApp

Facebook: #ourcoursesonline

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Татьяна,18.03.2021, 15:01
В "Престиж" меня привела необходимость. Я экономист, но пришлось заниматься бухгалтерией. Год назад я пришла в "Престиж" на бух.учет и налоги. Курс был нелегким. Преподавала Елена Ивановна. Очень знающий, толковый, компетентный человек. Она была замечательным практиком. Мы научились всему необходимому для этой работы, узнали массу всего практически нужного. Спустя почти год, я снова пришла в "Престиж". На работе была установлена 8-я версия 1С:Бух. Пришлось снова идти на курсы. В этот раз я уже не выбирала, куда идти. Сразу - прямиком в центр "Престиж". Записалась. На этот раз у меня был уже другой преподаватель. Она тоже была профессионалом своего дела. Давала знания четко по программе, очень доходчиво все объясняя. Выучила я и эту программу. Если есть необходимость учить бух.учет или 1С:Бух., рекомендую всем идти в "Престиж". Хочу поблагодарить всех, с кем общалась в "Престиже"! И преподавателей, и администрацию. Всем успехов, процветания, и всего самого наилучшего!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.