Польска мова для всіх, підготовка на Карту Поляка



  • 300 грн за заняття

Про курс

Польска мова для всіх. Мовні курси. Підготовка на Карту Поляка

У нашому центрі ви можете пройти курси для досягнення різноманітних цілей і рівней володіння, від початкового до просунутого. Мовний бар'єр більше не буде перешкодою, а говоритистане легко та приємно.

Ми використовуємо інноваційні матеріали, що покращують сприйняття матеріалу, а також використовуємо розроблені викладачами навчальні посібники. Заняття проводять досвічені викладачі з великим досвідом роботи та практикою закордоном. Вчителі орієнтовані на складання іспитів для отримання робочих і студенських віз.

Курси у Вінниці напрямлені на опанування матеріалу для здачі екзаменів при посольстві, вільної розмовної мови, підготовку до вузів. Також у нашому центрі ви можете пройти інтенсивні курси для співбесіди щодо Карти Поляка. Заняття по курсу "Карта Поляка" проводять викладачі, що мають безпосередній досвід прямого контакту з польськими традиціями, історією і культурою. Ми гарантуємо, що знання отримані тут, дозволять вам впевнено почувати себе під час співбесіди, екзамену, чи просто у повсякденному житті.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.