
Дієтологія та нутриціологія, базовий
Контакти
Деталі
Пробне заняття | Ні |
---|---|
Вік аудиторії | Студенти, дорослі, пенсіонери |
Початок курсу |
Миттєвий доступ
|
Тривалість | Середньостроковий курс (до 6 місяців) |
Формат | Онлайн |
Графік | індивідуальний |
Розмір групи | Індивідуальні заняття |
Рівень | Початковий |
Документ про проходження | Так |
Мова | Українська |
Домашні завдання | Так (з перевіркою та зворотнім зв'язком від куратора) |
Іспит / випускна робота | Фінальне тестування/іспит |
Програма курсу
№ 1. Нутриціологія, як спосіб життя.
Дієтологія та здоров'я
Вплив їжі, її роль організму
Енергетична цінність їжі
№ 2. Моє ідеальне тіло – яке воно?
Типи статури, їх особливості, визначення свого типу
Метаболізм і фізичні навантаження за типами статури
Розрахунки ідеальної ваги з урахуванням особливостей
Композитний склад тіла
Що говорить про здоров'я наше тіло
№ 3. Метаболізм. Шлях їжі від тарілки до внутрішніх структур
Будова травної системи
Формули та практичні розрахунки для різних цілей
№ 4. Білки
Класифікація, роль, функції, засвоєння, джерела
Співвідношення, біодоступність та взаємозамінність білків
Норми споживання білка, розрахунки
Рослинні та тваринні білки
№ 5. Вуглеводи
Класифікація, роль, функції, засвоєння, джерела
Норми споживання вуглеводів, розрахунки
Клітковина
Інсулін
Цукри, фруктоза
Прихований цукор
Глікемічний індекс (ГІ)
Вчимося правильно вибирати
Нестача та надлишок вуглеводів - до чого призводять
№ 6. Жири
Класифікація, роль, функції, засвоєння, джерела
Норми споживання жирів, розрахунки
Насичені жири, в т.ч .:
- холестерин
- трансжири
Ненасичені жири, в т.ч .:
- Омега-3
- Омега-6
№ 7. Водний баланс. Вітаміни та мінерали
Значення для правильного функціонування організму
Інтоксикація
Вітаміни - класифікація та роль
Вітаміноподібні речовини
Мінерали - які, скільки, навіщо
Харчові джерела
Біоактивні речовини
Дефіцити вітамінів та мінералів, їх прояв
Корекція дефіцитів
Антинутрієнти
Важливо не тільки що ми їмо, а й що засвоюємо!
№ 8. Тарілка здорового харчування
Принцип збалансованості та оптимальності
Режим харчування
Складання меню без підрахунку КБЖВ
№ 9. Заняття з психологом. Образ тіла. РХП.
Їжа з погляду психології
Чому ми просто не можемо взяти і почати правильно харчуватися?
Як психологія може допомогти з правильним харчуванням?
Прості правила, які допомагають вирішити труднощі з харчуванням, чим би вони не були викликані
Поширені причини харчових зривів
Як зрозуміти, що необхідно звернутися до фахівця за допомогою
Завжди є час на зміни себе на краще!
№ 10. Спосіб життя.
Режим харчування – як ключовий інструмент здоров'я
Спорт
Сон
Стрес
Інші аспекти здорового способу життя
Вручення сертифікатів
Більше інформації можна дізнатись:
- телеграм @balance_education
- 10 модулів
- 16 годин
- є додаткові матеріали
- 6 місяців
Як проходить навчання
Онлайн на платформі.
Відео уроки та чат підтримки з лікарем.
Також є перевірка домашніх завдань куратором.
Після завершення курсу та фінального іспиту ти отримаєш міжнародний сертифікат за стандартом ISO, який відкриває можливості для роботи не лише в Україні, а й у будь-якій країні світу!
Які навички ви отримаєте
- розвієте всі міфи про харчування
- поліпшення загального стану здоров'я
- корекція ваги, залежно від запиту (схуднення, набір, утримання)
- виявлення та корекція дефіцитів в організмі
- складання раціону харчування під будь-яку мету
- побудова способу життя, який сприятиме розвитку ваших суперсил :)
Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.