Курси

DoIT school




Про компанію

doIT school - це перша атмосферна школа ІТ-навчання та інновацій в Кременчуці. Ми створені для того, щоб переконати вас, що ІТ може стати справою вашого життя. Що це не дуже складно і зовсім не страшно. Що ІТ - не тільки для хлопчиків, але і точно для дівчаток. Що поважний вік - не привід відмовлятися від можливостей і сучасних знань. Що все геніальне може бути дуже простим.

Ми закохалися вас в сучасні технології так, як це не робив ніхто інший. Ми обіцяємо бути з вами поруч в радості і не створювати печалі. Бути цікавими завжди. І не втрачати почуття гумору.

У нас можна вибрати найрізноманітніші курси: комп'ютерная грамотність для дітей та дорослих, Web-design, Word-Press, програмування для дітей 9+.

Тож, якщо ви шукаєте найкращі ІТ курси для дітей або дорослих - ваша інтуїція вас не підвела. Ласкаво просимо в doIT school!


Курси

1
  • 1 000 грн
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність
  • Молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Хочу навчатися на веб-дизайнера, і тому шукала курси, щоб визначитися потрібно мені це чи ні. Якраз у DoItSchool був набір у групу по веб-дизайну, записалася, пройшла курс і тепер я точно визначилася що - це моє. Дякую школі і викладачу за те, чого мене навчили))) Рекомендую

,

Отличная школа. Вожу сына на программирование, уютные классы и грамотные преподаватели, ребенку нравится, спасибо.

,

Долго не могли определится куда отправить ребёнка изучать программирование. Знакомые порекомендовали обратиться в эту школу, что мы и сделали. Нам доступно рассказали про курсы программирования для детей, ребёнок заинтересовался, ходит занимается, не просто ходит , а ждёт каждого занятия говорит, что очень нравится преподаватель и интересные занятия, рекомендую.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Кременчуці, ЗВО/ВНЗ в Кременчуці, коледжі в Кременчуці, репетиторів в Кременчуці, роботу в Кременчуці.