Рекорд Громадської Школи Бізнесу – 180 бізнес-планів за місяць

У Громадській Школі Бізнесу завершився етап бізнес-консультацій з учасниками програми «Міграція для загального блага». Проект, організований Клубом Ділових Людей за підтримки UKAID та Міжнародної організації з міграції.

У Громадській Школі Бізнесу завершився етап бізнес-консультацій з учасниками програми «Міграція для загального блага». Проект, організований Клубом Ділових Людей за підтримки UKAID та Міжнародної організації з міграції, спрямований на підтримку внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів  у розвитку малого підприємництва на Львівщині.

З 1 по 21 жовтня у межах проекту тривав етап консультацій та підготовки бізнес-планів з експертами Громадської Школи Бізнесу.  За цей період  понад 180 учасників отримали фахові рекомендації щодо організації власного бізнесу.

«Кожному з учасників проекту ми надали окремого експерта для допомоги у формуванні бізнес-плану або заявки на курси перекваліфікації. Менше, ніж за місяць ми виконали величезний обсяг роботи: допомогли у створенні низки нових успішних бізнесів, які займуть  місце у розвитку нашого суспільства», – зауважив директор Громадської Школи Бізнесу Руслан Бельтюков.

Через кілька днів учасники проекту захищатимуть бізнес-планита в результаті буде прийняте рішення про виділення грантів.

«Більшість учасників проекту усвідомлюють власні сили і намагаються вкладати час та ресурси в ту діяльність, якою звикли займатися раніше – швацтво, перукарство, випічка тощо, – відзначає ведучий експерт Громадської Школи Бізнесу, відомий львівський підприємець Володимир Худо. – Серед проблем, з якими до нас приходять учасники, найвагоміша – у незнанні переселенцями нашого менталітету. Втім, ми направляємо їх у правильне русло».

Серед проектів, які пропонують учасники, значну частку займають ті, що спрямовані на виробництво. Цей факт тішить експертів, адже саме виробництво, на їхню думку, здатне підняти економіку всієї країни.

 «Міграція для загального блага» – не перший проект, в якому Громадська Школа Бізнесу бере активну участь. Нагадаємо, нещодавно завершився проект бізнес-інкубатор для переселенців «Новий відлік», для 60-ти учасників якого Бізнес-Школа проводила інтенсивний бізнес-курс та допомогла створити ефективні моделі бізнесу. Окрім того, близько 150 підприємців завершили навчання в межах ексклюзивної коучингової програми MBSMakeBusinessSuccessful.

Громадська Школа Бізнесу спільно з Клубом Ділових Людей також надають гранти на участь у програмі МВА ExecutiveManagement. Грантами, сума яких покриває 50% вартості навчання, скористалися вже 40 учасників з 50 можливих. 



Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини